Sâmbătă, 27 aprilie 2024 - 3:41:59
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


După „Prima casă” şi „Prima maşină” vom avea şi „Prima vacanţă”


30 iunie 2015

Ministrul Muncii Rovana Plumb a anunţat aseară ca social-democraţii lucrează la programul „Prima vacanţă”, destinat copiilor care provin din familii defavorizate, relatează ziare.com.

„Lucrăm la programul <Prima vacanţă>, a fost o dezbatere în cadrul Departamentului pentru tineret al Consiliului Naţional al partidului unde ne-am îndreptat atenţia către cei care nu au putut până acum să meargă într-o vacanţă. De aceea gândim programul <Prima vacanţă>”, a explicat ministrul.

„Sunt foarte mulţi copii care nu au avut posibilitatea să meargă într-o vacanţă, fie că vorbim de mare sau de munte. Dacă tot venim şi gândim un pachet integrat de servicii speciale pentru copii ne-am gândit să le dăm şi această şansă de a putea avea prima vacanţă, mă refer la copii care provin din familiile defavorizate”, a mai declarat Rovana Plumb la o emisiune de la postul de televiziune B1 TV.

Plumb a menţionat că vor exista nişte criterii după care vor fi selectaţi copiii care vor intra în programul „Prima vacanţă”. Potrivit ministrului, modelul programului a fost importat.

„Am şi spus în baza acordului pe care noi l-am încheiat cu Suedia pe zona socială, copii, persoane cu dizabilităţi, că vrem să aducem modelul de pachet de servici pentru copii în România pentru că e cel mai performant la ora actuală”, a mai explicat ministrul Muncii.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro