Vineri, 26 aprilie 2024 - 8:55:08
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Trafic de coşmar pe DN1 şi avertizare de vânt puternic la Cluj


14 ianuarie 2012

dn1Zăpada căzută în ultimele ore pe Valea Prahovei atrage numeroşi turişti către staţiunile montane. Pe DN1, maşinile circulă în coloană, în special pe tronsonul cuprins între Nistoreşti şi Buşteni. Cea mai mare aglomeraţie este la Comarnic, iar pe DN1 A, în zona Cheia, ninge viscolit.  Carosabilul este acoperit cu zăpadă frământată, într-un strat de 1-2 cm. Se acţionează cu utilaje şi materiale antiderapante. Traficul  pe DN1 A este relativ redus.

În judeţulBraşov, circulaţia se desfăşoară în condiţii de iarnă pe toate drumurile, în special în zona Predeal-Braşov-Bran-Moieciu-Fundata, unde a nins şi ninge abundent. Purtătorul de cuvânt al Poliţiei rutiere Braşov, comisarul Cosmin Giosanu, a declarat că se circulă în condiţii de iarnă fără blocaje rutiere în trafic.

Meteorologii au emis  o avertizare de vânt puternic în zonele montane ale judeţului Cluj, rafalele depăşind 90 de kilometri pe oră. Avertizarea este valabilă de la ora 10.00 până la ora 16.00, potrivit site-ului Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM). În zonele montane înalte ale judeţului Cluj vântul va sufla puternic, rafalele depăşind 90 de kilometri pe oră. Totodată, aici va ninge şi va fi ceaţă


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro