Sâmbătă, 27 aprilie 2024 - 6:56:54
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Cinci persoane decedate după prăbuşirea unui elicopter


29 iulie 2013

Un elicopter s-a prăbuşit, luni, în zona Lacului Tăureni, din judeţul Mureş. Cinci persoane şi-au pierdut viaţa în urma accidentului, iar o altă persoană a fost rănită. Printre victime se numără şi omul de afaceri Sorin Ţerbea, judecat în dosarul "Mita din elicopter". Conducerea Poliţiei Române a trimis la faţa locului o echipă de criminalişti. Potrivit ofiţerului de serviciu al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Horea" al judeţului Mureş, după o oră de la producerea accidentului au fost scoase din lac cadavrele a patru persoane, iar a cincea este încă prinsă în epava elicopterului.

ISU Mureş a mai anunţat că epava elicopterului va fi scoasă abia mâine dimineaţă din lac, ca urmare a necesităţii deplasării în zonă a unor utilaje grele. Milionarul se afla în elicopter cu patru oameni de afaceri germani, iar a şasea persoană era o femeie care este grav rănită.

Sorin Ţerbea este judecat în dosarul "Mita din elicopter" pentru că ar fi încercat să-l corupă pe fostul preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, Vasile Avram pentru a obţine arbitraje favorabile echipei FCM Târgu Mureş.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro