Vineri, 29 martie 2024 - 10:18:38
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Expoziţia „Fabricat în Republica Moldova”, la Ploieşti


4 martie 2017

Peste 100 de firme din stânga Prutului vor fi prezente, în Ploieşti, la finalul lunii aprilie, în cadrul expoziţiei „Fabricat în Republica Moldova”. Anunţul a fost făcut de vicepreşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Ludmila Sfîrloagă, după vizita la Ploieşti a delegaţiei Camerei de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova.

Evenimentul va fi organizat de Consiliul judetean Prahova, în parteneriat cu Euroregiunea Siret-Prut-Nistru, Camera de Comert si Industrie a R.Moldova si Camera de Comert şi Industrie a României.

„Întotdeauna vizita fraţilor de peste Prut este o mare bucurie. Mai ales când reuşim să discutăm de proiecte concrete. Astăzi am primit delegaţia Camerei de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova, în frunte cu domnul preşedinte Sergiu Harea şi domnul vicepreşedinte Mihai Bîlba. La întâlnire a fost prezentă şi delegatia CCI Prahova, în frunte cu domnul preşedinte Aurel Gogulescu. Am bucuria să anunţ că vom organiza, la Ploieşti, expoziţia ”Fabricat în Republica Moldova” , undeva la sfârşitul lunii aprilie. Vor fi prezente peste 100 firme din toate domeniile, precum şi reprezentanţii administraţiei centrale şi locale (…). Ne primim fraţii acasă cu mare drag!”, a spus vicepreşedintele CJ Prahova”, dna Ludmila Sfîrloagă.

Tot la Ploieşti a avut loc, pe 16 februarie, Forumul de Afaceri România-Republica Moldova. Evenimentul a cuprins atât o masă rotundă, în cadrul căreia specialiştii din Republica Moldova, de la Ministerului Dezvoltării Regionale şi Construcţiilor, Agenţiei Achizitiilor Publice şi Agenţiei de Cooperare Internatională a Germaniei au prezentat legislaţia şi condiţiile de organizare a licitaţiilor, cât şi o întâlnire Business to Business (B2B) între firmele participante, precum şi vizite la firme prahovene.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro