Joi, 18 aprilie 2024 - 6:41:23
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Islamul, analizat de un reputat pshiatru german


30 iulie 2016

Autorul textului de mai jos este dr. Emanuel Tanya, psihiatru foarte cunoscut şi apreciat, un bărbat a cărui familie aparţinea, înainte de al II-lea război mondial, nobilimii germane şi care deţinea un are număr de proprietăţi funciare şi industrii. Când a fost întrebat câţi germani au fost cu adevărat fascişti, răspunsul său a fost:

“Foarte puţini au fost adevăraţi nazişti, dar foarte mulţi s-au bucurat de revenirea la mândria naţională germană şi şi mai mulţi erau prea ocupaţi ca să le pese. Aşa încât, majoritatea a lăsat lucrurile să se întâmple.

Am fost unul dintre cei care i-au considerat pe nazişti o bandă de nebuni. Apoi, înainte ca să ne dăm seama, ne-au stăpânit, noi am pierdut controlul şi a venit sfârşitul lumii  noastre. Familia mea a pierdut totul. Eu am sfârşit într-un lagăr de concentrare, iar aliaţii mi-au distrus fabricile.

Ni se spune mereu şi mereu, de "experţi" şi "capete luminate" (cei care decid ce şi cum se comunică publicului) că islamul este o religie a păcii şi că marea majoritate a musulmanilor vor doar să trăiască în pace. Deşi această incalificabilă aserţiune s-ar putea să fie adevărată, este total nerelevantă pentru noi. Este doar praf în ochi, menit să ne liniştească şi să diminueze, cumva, amploarea spectrului fanatismului cuprinzând globul, în numele islamului. Adevărul este că în acest moment istoric, fanaticii conduc lumea islamică. Fanaticii mărşăluiesc. Fanaticii sunt cei care duc cele 50 de războaie în desfăşurare azi, pe glob.

Fanaticii sunt cei care măcelăresc sistematic creştinii sau grupurile tribale din toată Africa şi preiau treptat întregul continent, înghiţit de valul islamic. Fanaticii musulmani sunt cei care aruncă bombe, decapitează, asasinează sau ucid pentru onoare. Fanaticii ocupă moschee după moschee. Fanaticii musulmani sunt cei care răspândesc omorârea cu pietre şi spânzurarea, violarea victimelor şi a homosexualilor. Fanaticii musulmani sunt cei care-şi învaţă copiii să ucidă şi să devină sinucigaşi-bombă. Cel mai dur şi greu de cuantificat fapt este că majoritatea pacifistă, majoritatea "tăcută" este laşă şi stranie.

Rusia comunistă era alcătuită din ruşi care voiau doar să trăiască în pace, totuşi comuniştii ruşi au ucis peste 20.000.000 de oameni. Majoritatea paşnică a fost irelevantă. La fel de paşnică era şi uriaşa populaţie chineză, dar comuniştii chinezi au ucis 70.000.000 de oameni, o cifră înfricoşătoare.

Japonezul obişnuit, de dinaintea războiului mondial, nu era un sadic războinic. Totuşi, Japonia a ucis şi măcelărit de-a lungul Asiei de Sud-Est într-o orgie criminală sistematică, 12.000.000 de chinezi civili, majoritatea ucişi cu sabia, baioneta şi lopata. Şi cine poate uita Rwanda, care a sfârşit într-un măcel sângeros? Ar putea spune cineva că majoritatea rwandezilor nu erau iubitori de pace?

Lecţiile istoriei sunt incredibil de simple şi clare. Totuşi, în ciuda puterii noastre raţionale, ne scapă adesea, tocmai esenţa fundamentală şi imaginea cea mai puţin complicată: majoritatea musulmană iubitoare de pace a fost irelevantă prin tăcerea sa. Iubitorii de pace musulmani vor deveni duşmanii noştri, dacă nu se vor ridica să vorbească, pentru că, aidoma prietenilor mei germani, se vor trezi într-o zi şi vor vedea că fanaticii au devenit stăpânii lor şi sfârşitul lumii lor va începe.

Iubitorii de pace germani, japonezi, chinezi, ruşi, rwandezi, sârbi, afgani, irakieni, palestinieni, somalezi, nigerieni, algerieni şi mulţi alţii vor muri pentru că majoritatea paşnică nu a vorbit înpotrivă până nu a fost prea târziu. Predicatori islamici au fost deja introduşi în şcolile publice din Toronto, Ontario şi da, chiar în Ottawa, în timp ce predicatorii creştini au fost îndepărtaţi.

Calea islamică este paşnică doar până în momentul în care intervin fanaticii. În Australia şi, într-adevăr, în multe ţări din lume, multe dintre alimentele cele mai banale au eticheta „halal” pe ele. Uitaţi-vă doar pe spatele unora dintre cele mai populare batoane de ciocolată şi la alte alimente de pe piaţa voastră. Mâncarea din avioane are emblema „halal” pe ea, doar ca să mulţumească minoritatea privilegiată care se extinde rapid, acum, în lume.

În Anglia, comunităţile musulmane refuză să se integreze şi acum există zeci de zone "nu-intraţi" în cele mai mari oraşe din Regatul Unit, în care forţele poliţiei nu îndrăznesc să intre. Acolo funcţionează sharia legea islamică, deoarece comunităţile musulmane care le ocupă refuză să recunoască legile engleze. În ceea ce ne priveşte pe noi, cei ce privim pasivi această desfăşurare fără precedent, trebuie să fim foarte atenţi la singurul grup care contează: fanaticii care ameninţă viaţa noastră.

Oricine se îndoieşte de gravitatea problemei şi şterge acest e-mail fără să-l trimită mai departe, contribuie la pasivitatea care permite acestei probleme să se extindă. Aşa încât, vă implor să vegheaţi şi să răspândiţi această avertizare, în speranţa că mii de oameni din lumea întreagă citind-o, se vor gândi şi vor lua atitudine până nu e prea târziu...

Fiindcă am preferat să tăcem”.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 17 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro