Vineri, 19 aprilie 2024 - 12:22:59
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Bilanţ Colectiv: Numărul deceselor – 50; peste 70 de răniţi rămân internaţi în Bucureşti, 36 – transferaţi în străinătate


11 noiembrie 2015

Bilanţul celor decedaţi în incendiul din clubul Colectiv a ajuns, miercuri dimineaţa, 11 noiembrie, la 50, în timp ce peste 70 de persoane rănite sunt internate în continuare în spitalele bucureştene, iar alte 36 au fost transportate, în ultimele zile, pe calea aerului, spre unităţi medicale din străinătate, dintre care 7 au decedat.

Doi dintre pacienţii transferaţi în Marea Britanie au murit, unul în cursul serii de marţi, iar celălalt miercuri dimineaţa, au declarat surse medicale.

Pacienţii care au decedat se numărau printre cele nouă persoane transportate, duminică, în spitale din Marea Britanie.

Un număr de 76 de persoane rănite în incendiul din club Colectiv erau internate marţi în unităţile medicale bucureştene, dintre acestea 24 în stare critică şi gravă, a informat Ministerul Sănătăţii într-un comunicat .

De asemenea, tot până marţi, 34 de persoane au fost transportate în unităţi sanitare din Austria, Belgia, Olanda, Germania, Marea Britanie, Norvegia, Israel şi Elveţia, dar, în acest ultim caz, pacientul a decedat înainte de a se finaliza transferul.

În cursul serii de marţi, alte două paciente din Colectiv au fost transferate în Germania cu o aeronavă de tip C-27J Spartan a Forţelor Aeriene Române.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro