Vineri, 26 aprilie 2024 - 1:09:13
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Şeful CJ Iaşi, Cristian Adomniţei, a fost reţinut pentru 24 de ore


7 mai 2015

Preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Cristian Adomniţei, a fost reţinut de procurorii DNA, după aproximativ cinci ore de audieri.  Preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Cristian Adomniţei a declarat că a fost chemat să dea declaraţii în faţa procurilor şi că are sentimentul că este "singurul din sat care nu ştie ce se întâmplă în jurul său"

"Am fost chemat la audieri şi aştept pe hol. Nu am fost ridicat din trafic. Am sentimentul acela că sunt singurul din sat care nu ştie şi nu înţelege ce se întâmplă în jurul său", a spus Adomniţei, citat de Mediafax.Şeful Consiliului Judeţean Iaşi, Cristian Adomniţei, a fost săltat de procurorii DNA astăzi, în jurul orei 13, în timp ce se afla în trafic.

Cristian Adomniţei a fost dus cu mandat la DNA.

Din primele informaţii, ar fi fost săltat în dosarul în care au avut loc percheziţiile în urmă cu două săptămâni, iar Adomniţei urmează să fie pus sub învinuire.

Pe 15 aprilie, procurorii au făcut percheziţii la CJ Iaşi, iar acţiunile lor vizau fapte de corupţie care ar fi fost făcute în perioada 2013 - 2015.

Adomniţei ar fi semnat un contract de promovare a judeţului Iaşi, proiect demarat în toamna anului 2013 prin societatea Laser Co SRL. În acest caz, s-au plătit circa 340.00 lei, însă firma nu şi-a respectat contractul. Potrivit unor surse, se pare că mai mulţi angajaţi din instituţie, care au descoperit aceste nereguli, ar fi fost ameninţaţi de Adomniţei, căruia îi era frică de posibilitatea ca informaţiile să ajungă în mass-media. Acesta nu ar fi si singurul contract asupra căruia planează suspiciuni de fraudă şi care a fost derulat de când Adomniţei a ajuns preşedinte al Consiliului Judeţean, scriu jurnaliştii ieşeni.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro