Vineri, 26 aprilie 2024 - 2:51:24
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


PNL-ul boicotează algerea Viceprimarilor în Ploieşti


21 decembrie 2015

Printr-un comunicat de presă, conducerea P.N.L. Prahova informează că:

"Organizaţia municipală a PNL Ploieşti a decis ca grupul consilierilor municipali ai  PNL să nu participe la procedura de votare pentru desemnarea noilor viceprimari ai municipiului Ploieşti, ce urmează să se desfaşoare în cadrul şedinţei Consiliului Local de astăzi.

Având în vedere consecinţele extrem de grave ale modului în care reprezentanţii alianţei PSD-ALDE au gestionat problemele Ploieştiului, considerăm că este oportun ca aceştia să îşi asume şi ultimele luni din acest mandat, nefericit pentru ploieşteni, şi să ia măsurile necesare pentru ca cei responsabili de dezastrul creat să plătească în cel mai scurt timp."

Că nu vă interesează problemele Ploieştiului se ştie de 25 ani. Mă intreb, de ce nu vă daţi voi P.N.L-iştii demisia din Consiliul Local, să-i lasaţi pe cei pe care îi interesează soarta Ploieştiului să conducă după cum consideră de cuviinţă? Să-şi aleagă conducătorii, etc. Dacă în 25 ani nu aţi făcut absolut nimic, chiar dacă aţi ajunge la putere, nici în următorii 25 ani nu veţi face nimic.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro