Miercuri, 24 aprilie 2024 - 11:33:26
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Volosevici vrea inca un mandat!


2 noiembrie 2015

Sunt terifiat de cand am aflat ca PNL-ul il sustine pe avocatul Andrei Volosevici la alegerile pentru Primaria municipiului Ploiesti.

Avocatul Andrei Volosevici a mai fost Primar al municipiului Ploiesti, in perioda 2008 - 2012. In acesta perioada de trista amintire, dl. avocat Andrei Volosevici, ne-a demonstrat ca este un copil rasfatat de bani gata, incapabil sa faca ceva, un personaj perfid care nu-si asuma nici o responsabilitate, care deleaga toate atributiile primarului catre vice-primari.

In mandatul dl-ui avocat Andrei Volosevici, in Ploiesti s-au infaptuit cateva lucruri marete: s-a construit un super stadion in valoare totala de aprox. 20 mil , s-au reabilitat termic cateva blocuri cu cateva mii de locuitori si ... cam atat.

Volosevici are deja castigat electoratul la peste 20.000 alegatori in Ploiesti. Un candidat foarte puternic, venit cu o carte de vizita de impostor impresionanta.

Pai mai Volo, tu ai tocat din bugetul Ploiestiului 20 mil pe stadionul unei echipe fantome, a unei capre, capra care a disparut cu echipa lui de fotbal cu tot. Sunt de acord cu tine sa faci o investitie, daca acea investitie este in interesul comunitatii pe care "o pastoresti". Dar tu ai ignorat faptul ca Ploiestiul, reprezentat de Primaria Ploiesti nu are o echipa de fotbal! Echipa de fotbal Petrolul Ploiesti o detine Capra, nu Primaria Ploiesti! Tu, ca Primarie, detii doar numele si palmaresul, atat! Esti destept baiatule, i-ai facut baza sportiva unui investitor anonim cu numele de ... Capra! Ai tocat 20 mil din bugetul local aiurea!

Apropos av. Volosevici, cati bani ai incasat in bugetul Primariei Ploiesti, din drepturi de autor, ca echipa lui Capra a activat sub numele si palmaresul tau, ca proprietar? Ca doar Petrolul a jucat in competitii internationale! N-ai incasat nici un sfant, ca atunci cand Petrolul juca in Europa Ligue, tu nu mai erai primar. Ai o scuza impotenta.

Ai reabilitat termic cateva blocuri de pe linia de tramvai 102. Arata de belea, nu pot sa contest asta. Prapaditii aia care locuiesc in acele blocuri, in vecii vecilor nu ar fi avut bani sa faca ceea ce ai facut tu. Iti dau nota 10 pentru acesta realizare. Pacat insa ca factura pentru aceasta realizare i-ai lasat-o lui Badescu. Si nu Badescu a platit factura, tot noi ploiestenii, o platim.

In rest, cu ce te mai lauzi domn av. Volosevici? Inteleg, ne-ai gaurit cu cateva zeci de milioane de bugetul, iar acum vrei sa revii la carma Ploiestiului... .

Pai mai "nea" Volosevici, mai copil de bani gata, tu cand vii de acasa, intri in oras printr-un pod cum neam de neamul tau nu a visat asa ceva, construit de Mircea Cosma, Presedintele Consiliului Judetean Prahova, un vizionar si un mare patriot. Eu cand vin acasa dinspre Valea Prahovei, intru in oras printr-o intersectie medievala. Imi spui ca nu-ti apartine, ca apartine Blejoiului. Sa mori tu? Ai fost "la butoane" cocos, ce facusi 4 ani? Ai avut-o pe Roberta, ai avut-o pe Elena Udrea, i-ai avut pe toti la putere. Insa nu ai facut nimic...

Mai cocosel, eu locuiesc pe str. Gh. Grigore Cantacuzino, pe care o stii si tu foarte bine, ca imparteai pate de ficat si lapte acus fo' cativa ani p-aci. Aceasta prapadita de strada pentru tine, este una dintre cele mai bogate strazi din Romania, asta gratie si unor inaintasi de-ai tai si a lui Mircea Cosma. Pe str. Gh. Gr. Cantacuzino sunt inregistrate Coca Cola, Bergenbier, SelGros si cum treci podul si iesi din urbea lui Caragiale, cum ti-a placut sa spui, urmeaza Parcul Industrial Ploiesti, creatie unica si in premiera nationala a lui Mircea Cosma.

Dar mi-e al dracului de greu sa ies de pe Gh. Gr. Cantacuzino, pentru ca tu in 4 ani de mandat ca Primar al municipiului Ploiesti nu ai fost in stare sa latesti la 4 benzi de circulatie trecerea de sub "Podul Inalt" si prapadita aia de pasarela facuta de Calota in 1.000 ani, pe 2 benzi. Cat te costa "nea" Volosevici sa faci asta? vre-un milion de ? O nimica toata fata de cele 20 mil pe care le-ai dat pentru Capra... .

Mai Volo, nu sunt carcotas, incerc sa ies din oras pe la Billa, dar am aceeasi soarta. O bariera nenorocita uitata de tine si de anteriorii tai, care imi mananca inutil zeci de minute din viata. Hai ca s-au demarat lucrarile unei pasarele cu sistem de degivrare, cum spunea Badescu. Habar nu aveti nici tu, nici el, ce inseamna aia "degivrare". Cum dracu sa te cred ca faceti "degivrare", cand nici nu stiti ce inseamna aia? Ati auzit si voi pe la televizor, ca se intampla la avioane.

Locuiesc pe una dintre cele mai bogate strazi din Romania, dar nu pot iesi din oras in 5 minute de la "Paltinis". Ma resemnez si o iau catre Gara de Sud, unde marele vizionar Mircea Cosma, mi-a latit soseaua la 4 benzi ca sa ies civilizat din oras.

Mai baiatule rasfatat de bani gata, nu-i aduc osanale lui Cosma, dar asta a gandit si a realizat totul pentru orasul lui. Atat cat a putut el, numai in Ploiesti, are realizate cateva obiective marete. Podul de la Tatarani (care apartine ... Tataranului, nu Ploiestiului), sensul giratoriu suspendat de la Paulesti pe unde vii tu de acasa si pasarela de la Carrefour (Blejoi). Nu stiu cat au costat, probabil 20 mil de Euro, dar cheltuiti pentru comunitate, nu aiurea cum i-ai cheltuit tu, pentru o Capra!

Vrei sa te aleg primar? Inseamna ca ai pierdut simtul realitatii... sau inca nu te-ai maturizat.
MARŞ MĂ!

Sursa foto: google!


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 24 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro