Joi, 28 martie 2024 - 6:51:18
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


A FOST GĂSIT MILIARDUL!


28 octombrie 2015

General-maiorul Viorel Chetraru (foto), directorul CNA, a anunţat că instituţia sa a deconspirat schemele care au fost aplicate la sustragerea miliardului din băncile devalizate de la Chişinău, transmite Puterea.info. „Istoria” cu sustragerea banilor este una complicată şi încâlcită, dar  ancheta CAN a stabilit mai toate adresele pe care au fost transferaţi banii delapidaţi. Generalul a mai precizat faptul că a fost ajutat de instituţii anticorupţie de peste hotare şi că au fost deconspirate toate mecanismele utilizate la scoaterea banilor din R. Moldova.

„În condiţiile tehnologiilor moderne era imposibil ca o sumă atât de mare să dispară pur şi simplu fără urmă”, a declarat Viorel Chetraru.

Directorul CNA a mai spus că, acum, principala problemă este reîntoarcerea banilor, aceasta fiind cea mai complicată parte a anchetei pe cazul dat.

Amintim că Viorel Chetraru a declarat, în primăvara acestui an, că raportul „Kroll”, care reprezintă prima etapă a investigării fraudei financiare de proporţii din R. Moldova, este „beletristică”.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro