Duminică, 7 martie 2021 - 1:50:56
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Moldova ar putea fi exclusă temporar din sistemul de asigurări „Cartea Verde”


14 august 2015

Republica Moldova ar putea fi exclusă temporar din sistemul de asigurări „Cartea Verde”, din cauza restanţelor unor companii de asigurări. Acest lucru ar însemna ca cetăţenii moldoveni să nu mai poată călători cu maşinile personale în spaţiul european, să fie sistat transportul de pasageri şi cel de mărfuri. Riscul excluderii Republicii Moldova din sistemul de asigurări auto a apărut încă la mijlocul anului trecut pentru că mai multe companii de asigurare au întârziat plăţile, astfel încât s-a acumulat o cotă alarmantă de restanţe. Premierul Republicii Moldova, Valeriu Streleţ a avut  o întrevedere cu o delegaţie a Consiliului Birourilor Sistemului Internaţional de Asigurări „Cartea Verde”.

Valeriu Streleţ a dat asigurări că guvernul va colabora cu instituţiile din domeniu pentru a evita unele evoluţii nefaste pe piaţa asigurărilor auto din Republica Moldova. Excluderea Republicii Moldova din Sistemul de Asigurări „Cartea Verde” ar putea genera probleme serioase pentru economia ţării.  

În cazul în care va fi suspendat sistemul „Cartea Verde” există riscul ca cetăţenii să nu mai poată călători cu transportul propriu în spaţiul european, să fie sistat transportul de pasageri şi cel de mărfuri, a relatat Radio România Actualităţi.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating  rating
(363 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Clinica Roua

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on FacebookISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 5 martie 2021
Autentificare
stiriactuale.ro