Duminică, 20 septembrie 2020 - 10:07:04
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Vulturul cruciat sau Stela eroilor români a ajuns la Călăraşi în Basarabia FOTO


28 martie 2017Stela Eroilor Neamurilor veghează de duminică 26 martie oraşul Călăraşi din Moldova. Reprezentant de statuia vulturului cruciat, simbol al României Mari,  monumentul inaugurat în prezenţa delegaţiei Consiliului Judeţean Prahova este amplasat în faţa Consiliului Raional Călăraşi, fiind o donaţie a  Societăţii Cultural Istorice Mihai Viteazul din Ploieşti, condusă de preşedintele Mircea Cosma.

Monumenul intitulat ,,Stela Eroilor Neamului’’, a fost ridicat ca semn al vieţii veşnice a eroilor căzuţi pe altarul patriei.

În deschiderea ceremoniei festive de inaugurare a Monumentului Eroilor Neamului, delegaţia Consiliului Judeţean Prahova a făcut la Biblioteca Publică Raională ,,Grigore Vieru ‘’ o importanta donatie de carte, constând în 100 de exemplare editate de Centrul Judeţean de Cultura Prahova.

Interesant este că deşi duminică a fost o zi ploiasă în Basarabia, la Călăraşi, imediat înainte de începerea festivităţilor a ieşit soarele, semn bun, aşa cum au considerat cei prezenţi la ceremonii

A urmat festivitatea de inaugurare a mini-stadionului Prahova, obiectiv finantat in cadrul unui parteneriat încheiat între Consiliul Judetean Prahova şi Consiliul Raional Călăraşi. Cu o valoare de 28.000 de euro, din care 25.000 de euro de la bugetul Consiliului Judetean Prahova, mini-stadionul va asigura tinerilor sportivi din oraş o locaţie adecvată pentru practicarea sportului de performanţă. Stadionul a fost inaugurat de Bogdan Toader, preşedintele CJ Prahova, şi de Sergiu Artene, preşedintele Consiliului rational Călăraşi


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(67 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Ganea_Primar

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:


Servicii medicale de calitate la standarde europene

Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebookservicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie


ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 15 septembrie 2020
Autentificare
stiriactuale.ro