Marţi, 19 martie 2024 - 12:59:47
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Consilier judeţean prahovean, desemnat unul din oamenii care au impresionat în 2018 în Republica Moldova


8 ianuarie 2019



Surpriză de proporţii în Republica Moldova. Rareş Enescu, consilier judeţean PSD, unul dintre prahovenii care fac eforturi uriaşe pentru reîntoarcerea Basarabiei ACASĂ, a fost desemnat de publicaţia Expresul.md ca fiind unul dintre oamenii care au impresionat în anul 2018.

Enescu a "prins topul" pentru iniţiativa de a crea tricouri personalizate. "Pe acele tricouri a scris: ”Şi am venit să te salut, fratele meu de peste Prut”, iar pe verso – numele destinatarului. Cu un astfel de tricou s-a ales Sergiu Artene, preşedintele raionului Călăraşi, dar şi primarii din  Căpriana şi Codreanca, Străşeni, precum şi preşedintele raionului Străşeni. Dânsul a declarat pentru ”Expresul” că şi-a dorit să facă un cadou de suflet, căci că aşa cum  simte el româneşte, la fel simt şi cei cărora le-a oferit tricourile respective.", scrie publicaţia de peste Prut.

"Nu am ştiut că voi fi nominalizat în acest top. Am aflat de la prietenii mei de peste Prut şi mă onorează prezenţa mea în acest clasament. Promit să fiu şi în 2019 la fel de prezent în Republica (deocamdată) Moldova şi poate că vom reuşi cât de curând să aducem Basarabia acasă",
ne-a declarat Rareş Enescu


 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro