Marţi, 13 aprilie 2021 - 3:57:49
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Adriana Ochişanu: Pa, Lăutarilor!


6 ianuarie 2014

Maestrul Nicolae Botgros şi Ion Paladi, alături de alte vedete ale cântecului popular românesc au pornit într-un turneu grandios în cinci capitale europene: Lisabona, Madrid, Paris, Londra şi Atena. În cadrul acestor spectacole, urma să evolueze şi Cristi Botgros (14 ani) – fiul lăutarului Cornel Botgros -  dar acesta n-a putut să plece în turneu deoarece mama sa a refuzat să semneze procura, scrie apropomagazin.

Într-un comunicat remis de casa de producţie „Sens Music”, care impresariază turneul „Dorul Basarabiei”, se arată că „deşi în programul concertului trebuia să evolueze şi Cristi Botgros, nepotul maestrului, acest lucru nu a fost posibil datorită situaţiei tensionate de la divorţul părinţilor”.

„Deşi băiatul a rugat-o pe mama sa, Adriana Ochişanu – cunoscută interpretă de muzică populară  -  să-i semneze procura pentru a participa la spectacolele din turneu european, aceasta a afirmat că nu are nici o obligaţie faţă de Cristi, care acum locuieşte împreună cu tatăl său, şi n-o interesează doleanţele copilului. In acest moment, frumoasa artistă este plecată în vacanţă în Italia, cu noul ei iubit” ( Sergiu Zmeu – n.a.), se arată în comunicat.

Nicolae Botgros s-a arătat deranjat de această situaţie neplăcută în care s-a pomenit familia sa.„E strigător la cer ce ni se întâmplă. Băiatul a rugat-o de mai multe ori să-i semneze procura, iar Adriana i-a spus că refuză s-o facă deoarece îi vorbeşte urât, lucru ce nu este adevărat. Mă doare sufletul căci Cristi stă acasă trist, iar când am plecat, a plâns. A muncit foarte mult la programul pe care trebuia să-l aibă în cadrul spectacolului. Suntem distruşi, nu vă pot reda în cuvinte cât de mult suferă băiatul şi tatăl lui, Cornel. Nu ne vine să credem că Adriana (în foto, alături de Cornel şi Cristi) a putut să-i facă acest lucru băiatului său”, a declarat  Nicolae Botgros.

Sursa:deschide.md


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating  rating  rating
(2130 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Clinica Roua

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 8 aprilie 2021
Autentificare
stiriactuale.ro