Luni, 6 decembrie 2021 - 2:28:04
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Fraţii rămân fraţi! Oraşul Sinaia s-a înfrăţit cu oraşul Hînceşti din Moldova


13 mai 2017

Oraşul Sinaia are un nou prieten apropiat, în Republică Moldova. Astfel săptămâna trecută, o delegaţie condusă de Vlad Oprea, primarul oraşului Sinaia, a semnat protocolul de înfrăţire dintre localitatea noastră şi municipiul Hîncesti.

Participarea delegaţiei noastre la evenimentului “Zilele Municipiului HÎNCEŞTI”, ca şi participarea la întâlnirile cu Alexandru Botnari, primarul localităţii, Directorii Societătilor publice, membrii Consiliului Local, au intărit relaţiile de colaborare în domeniile cultural, educaţional, social între aceste oraşe, ceea ce va duce în viitor la dezvoltarea unor proiecte reciproc avantajoase.

Prin acest protocol se doreşte să se deschidă noi posibilităti pentru raporturile de colaborare în domeniile de interes comun la nivelul localitătilor şi stabilirea relaţiilor bilaterale directe între agenţii economici, între instituţiile de invătămant, sănătate, cultură, sport, turism şi alte domenii. Unul dintre punctele subliniate în mod deosebit si stabilit prin Protocol a fost promovarea oraşului Sinaia ca destinaţie ideală pentru turiştii moldoveni.

Înfrăţirea cu municipiul Hînceşti a venit in urma unei invitaţii trimise către Primăria Sinaia după ce o delegaţie moldoveană a fost impresionată de oraşul nostru şi şi-a dorit să stabileasca relaţii de prietenie la nivel oficial.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating  rating  rating
(915 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adi Deseuri Prahova

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:


Clinica Roua

Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook
ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 4 decembrie 2021
Autentificare
stiriactuale.ro