Teoria privind creşterea ciupercii Candida l-a ajutat pe medicul oncolog Tullio Simoncini nu doar să înţeleagă modalitatea de dezvoltare a cancerului, dar şi tratarea sa. Omul de ştiinţă a studiat tumorile maligne în diferite ipostaze şi a ajuns la concluzia că celulele canceroase se regăsesc în fiecare organism în stare latentă, dar din diferite motive acestea se activează şi ajung să pună viaţa în pericol.
Pentru a explica teoria sa, Simoncini susţină că există o similitudine între o ciupercă comună Candida şi celulele canceroase. Acestea sunt astfel comparate cu ciupercile comune regăsite în organism, doar că atunci când se introduc diverse medicamente, care au rolul de a omorî îşi modifică structura. Aceasta este cauza principală pentru care nu s-a găsit un antidot pentru tratarea cancerului.
Mai mult de atât, tratamentul clasic, adică cel care include chimioterapia sau diferite alte tipuri de radiaţii, nu dă rezultatele aşteptate pentru că fac mai mult rău decât bine. Tratamentul modern are ca efect advers slăbirea sistemului imunitar, care în opinia medicului oncolog, nu face decât să favorizeze dezvoltarea celulelor canceroase.
Modalitatea de dezvoltare pe care toate formele de cancer o urmează este urmată de o reacţie promptă a organismului, care încearcă să se apere de invazie. Atunci când un organ este infectat cu candidoză, imunitatea încearcă să-l protejeze de invazia străină. Celulele sistemului imunitar construiesc o bariera de protecţie din celulele organismului. Anume aceste celule medicina tradiţională le numeşte cancer. Pentru a stopa dezvoltarea coloniei canceroase rolul cheie în joacă sistemul imunitar. Dar după cum bine ştim sistemul imunitar este slăbit de produse alimentare, aditivi alimentari, pesticide si erbicide, vaccinări, tehnologii electromagnetice şi cu microunde, produse farmaceutice, stresul vieţii moderne, etc.
Cancerul are o natură fungică, drept pentru care Simoncini a început să caute un fungicid eficient. Singura problemă este că celulele canceroase au o reacţie ciudată atunci când un medicament antifungic este introdus în organism. Ele suferă mutaţii importante şi în cele din urmă ajung să se hrănească cu aceste medicamente. După mai multe teste efectuate, Simoncini a ajuns la concluzia că singura substanţă care poate destabiliza celulele canceroase este bicarbonatul de sodiu. Din diferite motive, cancerul nu se poate adapta la această substanţă şi în cele din urmă nu mai poate evolua, ba chiar mai mult moare.
De-a lungul timpului Simoncini a tratat mai mulţi pacienţi de cancer, dar metoda sa nu a fost niciodată recunoscută. Medicul a întocmit un raport pe care l-a prezentat unei comisii ale Ministerului Sănătăţii din Italia în speranţa că o cercetare amplă va fi demarată.
Surse:
https://extraterestriiprintrenoi.wordpress.com/2011/08/21/tullio-simoncini-oncologul-caruia-ii-este-interzis-sa-vindece-cancerul/
http://www.efemeride.ro/tullio-simoncini-medicul-care-trateaza-cancerul-cu-ajutorul-bicarbonatului-de-sodiu
Poţi scăpa de cancer cu ajutorul bicarbonatului de sodiu?
28 decembrie 2014

Din aceeaşi categorie:
Top articole
-
Piedone taie în carne vie! Hotel închis la Vălenii de Munte
-
FOTO Autovehicul răsturnat pe DN1, pe Centura de Vest a Ploiestiului, zona giratoriu Strejnicu
-
Alertă în Târgşoru Vechi. O femeie de 37 de ani este dată dispărută
-
Scandalul WhiteTower, face o victimă! Cine plăteste pentru viaţa doamnei Steliana Militaru?
-
FOTO Exclusiv. Carambol pe Podul Mărăsesti. Trafic blocat la iesirea din Ploiesti din cauza poleiului
-
Dispariţie misterioasă. O mamă şi copilul ei de 8 luni, căutaţi de poliţie
-
Poleiul de pe Podul Mărăsesti a adus Primăriei Ploiesti o amendă de 5000 de lei!
-
Incendiu pe DN 72. Traficul blocat după ce opt autovehicule au luat foc
-
Crimă sau sinucidere în Parcul Municipal Vest din Ploiesti? Bărbat înjunghiat, descoperit într-un autoturism
-
Schimbare de conducere la CSJ Prahova! Cine îl înlocuieste pe Silviu Crângasu: Urzeală sau Nica?
Anul - ediţia nr. 3700
Copyright © 2011 - 2025 Ştiri Actuale
Copyright © 2011 - 2025 Ştiri Actuale
ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 14 martie 2025
Autentificare
Autentificare