Vineri, 19 aprilie 2024 - 4:15:56
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Poţi scăpa de cancer cu ajutorul bicarbonatului de sodiu?


28 decembrie 2014

Teoria privind creşterea ciupercii Candida l-a ajutat pe medicul oncolog Tullio Simoncini nu doar să înţeleagă modalitatea de dezvoltare a cancerului, dar şi tratarea sa. Omul de ştiinţă a studiat tumorile maligne în diferite ipostaze şi a ajuns la concluzia că celulele canceroase se regăsesc în fiecare organism în stare latentă, dar din diferite motive acestea se activează şi ajung să pună viaţa în pericol.

Pentru a explica teoria sa, Simoncini susţină că există o similitudine între o ciupercă comună Candida şi celulele canceroase. Acestea sunt astfel comparate cu ciupercile comune regăsite în organism, doar că atunci când se introduc diverse medicamente, care au rolul de a omorî îşi modifică structura. Aceasta este cauza principală pentru care nu s-a găsit un antidot pentru tratarea cancerului.

Mai mult de atât, tratamentul clasic, adică cel care include chimioterapia sau diferite alte tipuri de radiaţii, nu dă rezultatele aşteptate pentru că fac mai mult rău decât bine. Tratamentul modern are ca efect advers slăbirea sistemului imunitar, care în opinia medicului oncolog, nu face decât să favorizeze dezvoltarea celulelor canceroase.

Modalitatea de dezvoltare pe care toate formele de cancer o urmează este urmată de o reacţie promptă a organismului, care încearcă să se apere de invazie. Atunci când un organ este infectat cu candidoză, imunitatea încearcă să-l protejeze de invazia străină. Celulele sistemului imunitar construiesc o bariera de protecţie din celulele organismului. Anume aceste celule medicina tradiţională le numeşte cancer. Pentru a stopa dezvoltarea coloniei canceroase rolul cheie în joacă sistemul imunitar. Dar după cum bine ştim sistemul imunitar este slăbit de produse alimentare, aditivi alimentari, pesticide si erbicide, vaccinări, tehnologii electromagnetice şi cu microunde, produse farmaceutice, stresul vieţii moderne, etc.

Cancerul are o natură fungică, drept pentru care Simoncini a început să caute un fungicid eficient. Singura problemă este că celulele canceroase au o reacţie ciudată atunci când un medicament antifungic este introdus în organism. Ele suferă mutaţii importante şi în cele din urmă ajung să se hrănească cu aceste medicamente. După mai multe teste efectuate, Simoncini a ajuns la concluzia că singura substanţă care poate destabiliza celulele canceroase este bicarbonatul de sodiu. Din diferite motive, cancerul nu se poate adapta la această substanţă şi în cele din urmă nu mai poate evolua, ba chiar mai mult moare.

De-a lungul timpului Simoncini a tratat mai mulţi pacienţi de cancer, dar metoda sa nu a fost niciodată recunoscută. Medicul a întocmit un raport pe care l-a prezentat unei comisii ale Ministerului Sănătăţii din Italia în speranţa că o cercetare amplă va fi demarată.

Surse:
https://extraterestriiprintrenoi.wordpress.com/2011/08/21/tullio-simoncini-oncologul-caruia-ii-este-interzis-sa-vindece-cancerul/
http://www.efemeride.ro/tullio-simoncini-medicul-care-trateaza-cancerul-cu-ajutorul-bicarbonatului-de-sodiu


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro