Vineri, 19 aprilie 2024 - 3:24:37
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Hidratarea pielii, obligatorie la sfârşitul verii


2 septembrie 2012

hidratarea-pieliiSfârşitul verii este momentul optim pentru o hidratare reparatorie dar şi de durată.

Vara e pe sfârşite, însă mai avem încă nostalgia vacanţei, a plajelor însorite, a valurilor sau a piscinei şi de ce nu a forfotei umane din locurile pe care le-am vizitat. Dar soarele, briză, apa de mare, apa din piscină sau praful oraşului au lăsat urme pe pielea feţei şi a corpului. Nu sunteţi pregătite pentru o exfoliere deoarece vreţi să vă păstraţi bronzul un timp mai îndelungat? Foarte bine, mai amânăm. Dar cuvântul de ordine rămâne HIDRATAREA. Pielea este uscată şi lipsită de elasticitate şi are nevoie de apă. Deci atât pentru fata cât şi pentru corp trebuie să folosim acum produse hidratante: seruri, creme, loţiuni şi miraculoasă apa micelara.

Se vorbeşte foarte des, dar foarte general despre cât de importantă este hidratarea pielii, însă nu la fel de des auzim că deshidratarea este principalul motiv al deteriorării tenului şi al formării ridurilor.

Corpul uman este compus aproximativ 70% din apă, deci este evident că nu putem să-l ţinem însetat şi că o hidratare corespunzătoare este absolut necesară. Pe lângă hidratarea internă cu cei doi litri de apă care trebuie băuţi în fiecare zi există şi hidratarea externă care constă în aplicarea de produse cosmetice hidratante pentru fata, corp şi păr. Aceasta din urmă este deseori neglijată, astfel că principalul ei beneficiar pielea suferă şi arata pe măsură suferinţei ei.

Vara cu căldură ei favorizează pierderea apei din organism aşa că acum mai mult ca niciodată produsele hidratante sunt necesare. Şi dacă v-aţi bucurat deja de vacanţă, cu siguranţă factorii suplimentari de mediu extern precum: apa de mare, apa din piscină, nisipul, praful şi soarele şi-au pus amprenta asupra pielii voastre. Cu siguranţă nu aţi putut căra cu voi toate cosmeticele pe care le doreaţi şi nu aţi putut urma o rutină adecvată.

Deci este momentul optim pentru o hidratare reparatorie dar şi de durată. Iată sugestiile noastre:

Pentru ten:

Tenul solicita o îngrijire specială deoarece este cea mai sensibilă şi cea mai expusă parte a pielii.

În primul rând trebuie să folosiţi săpun, demachiant sau tonic, delicate, care nu agresează şi deshidratează pielea.

Soluţia optimă este Apa Micelara. Tehnologia miceliilor este una novatoare şi revoluţionară şi permite curăţarea, demachierea, tonifierea şi hidratarea în acelaşi timp. Beauty House Boutique va propune două tipuri de ape micelare bio:

Testele clinice au dovedit că după trei ore de la aplicare hidratarea pielii se menţine la un nivel de peste 45%

După o curăţare adecvată se trece la faza de tratament şi întreţinere cu produse adecvate fiecărui tip de ten.

Toate aceste trei game au la baza ingredientul minune numit acid hialuronic, o moleculă prezenta în mod natural în ţesuturile conjunctive care se comportă ca un burete şi are proprietatea de a înmagazina o cantitate de apă cât 20 de ori greutatea sa. Toate produsele cu acid hialuronic aduc un aport de astfel de molecule burete la nivelul pielii, crescând astfel considerabil nivelul de hidratare. Deci în afară de compuşii hidratanţi pe care le conţin, aceste produse lucrează şi la nivelul de înmagazinare a apei din ţesuturi. Oricât de bun ar fi un produs, valoarea lui scade substanţial dacă nu poate fi păstrat în piele. La ora actuală acestea sunt cele mai revoluţionare produse în domeniul hidratării pielii.

În general acidul hialuronic (mai ales cel injectabil) este de natură animală şi nu întotdeauna este sănătos sau compatibil cu organismul uman.

Acidul hialuronic din gama produselor cosmetice bio este de natură vegetală şi este creat dintr-un ingredient activ extras din porumb şi grâu. Acest ingredient este supus unui proces controlat de fermentare organică


Pentru corp

Şi pielea corpului se deshidratează, suprafaţa expusă este mult mai mare decât în anotimpul rece şi este absolut necesar să asiguraţi o hidratare optimă. Noi vă recomandam două produse de top:

Gelul răcoritor pentru corp bogat în acid hialorunic şi puternic hidratant

Lapte de corp hidratant cu acid hialuronic şi apa termală

Nu uitaţi mâinile, unghiile şi picioarele care în anotimpul cald au de asemenea nevoie de îngrijiri speciale cu produse hidratante

Pentru păr

Multe persoane folosesc şi vara şi iarna aceleaşi produse pentru păr şi nu iau în calcul faptul că vara părul mult mai agresat de soare, de căldură, de apă de mare sau din piscină se usucă mult mai uşor aşa că este obligatoriu să folosiţi produse adecvate tipului vostru de păr dar cu menţiunea că trebuie să fie puternic hidratante. Beauty House Boutique va propune o gamă variată de produse pentru toate tipurile de păr de la şampon sau şampon solid, balsam şi masca până la ape florale, seruri şi loţiuni şi tratamente specifice.

Nu vă însetaţi organismul, nu vă însetaţi pielea!

Şi nu uitaţi că natura este întotdeauna mult mai blândă, mai generoasă şi mai sănătoasă decât oricare chimicale.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro