Vineri, 26 aprilie 2024 - 6:14:02
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Un român, printre victimele accidentului aviatic din Ucraina


18 iulie 2014

Un cetăţean cu dublă cetăţenie, printre care şi cea română, se află pe lista celor 298 de victime ale accidentului aviatic de ieri, din Ucraina.

Informaţia a fost confirmată, vineri, de Ministerul Afacerilor Externe (MAE). Potrivit unor surse, victima este un student al Universităţii de Medicină şi Farmacie din Cluj-Napoca.

283 de pasageri şi 15 membri ai echipajului şi-au pierdut viaţa după ce un avion al companiei Malaysian Airlines a fost doborât de o rachetă, în regiunea Doneţk din estul Ucrainei. Avionul decolase de pe aeroportul din Amsterdam şi ar fi trebuit să ajungă la Kuala Lumpur. O treime dintre pasagerii de la bord erau cercetători şi activişti în domeniul luptei împotriva SIDA şi se deplasau la un congres organizat la Melbourne, Australia. Ei urmau să facă o escală pe aeroportul din Kuala Lumpur.

Potrivit informaţiilor oferite noaptea trecuta de conducerea Aeroportului Amsterdam Schiphol, printre persoanele aflate la bordul avionului distrus se aflau 154 de pasageri din Olanda, 27 de australieni, 23 malaiezieni, 11 persoane din Indonezia, şase din Marea Britanie, patru germani, patru belgieni, trei din Filipine şi un canadian. Pentru restul de 47 de pasageri nu a fost stabilită încă naţionalitatea. Toţi membrii echipajului erau malaiezieni.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro