Marţi, 19 martie 2024 - 12:17:45
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Pandemia nu a adus falimentul SGU Ploieşti! Prime pentru toţi salariaţii cu ocazia zilei de 1 iunie!


30 mai 2020

Timp de 4 ani, rând pe rând, cam toate instituţiile  (TCE, CSM, SGU, ...) din subordinea Primăriei Ploieşti au avut probleme financiare, ajungând de multe ori în pragul incapacităţii de plată.

Unele societăţi au reuşit să se redreseze, altele se zbat şi acum între încercarea de a asigura servicii de calitate pentru ploieşteni, dar şi de a avea salariaţi mulţumiţi.

Pandemia de coronavirus a dus la sistarea activităţii multor insituţii din Ploieşti.

Spre exemplu, SGU Ploieşti a fost nevoită să trimită mai mulţi salariaţi în somaj tehnic, la începutul stării de urgenţă, decizia Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă fiind de a închide parcurile şi de a sista lucrările, aşa cum cereau ordonanţele militare.

Revenirea la activitate a găsit SGU Ploieşti cu bani în buget şi astfel, au putut fi respectate prevederile Contractului Colectiv de Muncă şi au fost alocate prime tuturor salariaţilor.

E drept că nu vorbim de prime uriaşe ca în alte domenii, dar faptul că toţi cei aproximativ 600 de salariaţi ai SGU a primit o primă în valoare de 150 de lei cu ocazia zilei de 1 iunie, demonstrează că se poate.

Salariaţii SGU au avut parte de aceaşi primă (tot 150 de lei) şi cu ocazia Paştelui, inclusiv cei care se aflau în şomaj tehnic

Interesant este că au fost găsiţi bani pentru a plăti primele, chiar dacă Primăria Ploieşti nu a plătit facturile pentru lucrările prestate de SGU în municipiu (marcaje, indicatoare rutiere, toaletări de arbori, etc.).

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro