Miercuri, 23 iunie 2021 - 12:33:28
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Mircea Cosma, din nou la Comrat în Găgăuzia


10 martie 2016

Preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma a fost primit, la Comrat, UTA Gagauzia, de Vadim Cheban, prim-vicepreşedintele al Comitetului Executiv al Găgăuziei. La întâlnirea în cadrul căreia au fost discutate o serie de aspecte de interes major pentru ambele părţi a mai participat şi consilierul judeţean Ludmila Sfârloagă.

În cadrul acestei întâlniri, prim-vicepreşedintelui Cheban  i-au fost prezentate principalele proiecte aflate în derulare la nivelul Consiliului Judeţea Prahova cât şi potenţialul economic şi investiţional al judeţului. În acest context, prim-vicepreşedintele Comitetului Executiv al Găgăuziei a fost interesat de o colaborare în domeniul energiei regenerabile.

Pe durata întâlnirii a mai fost adusă în discuţie şi o posibilă înfrăţire a judeţului Prahova cu UTA Găgăuzia şi a municipiului Ploieşti cu capitala Comrat. Totodată, preşedintele Mircea Cosma a primit confirmarea oficială că a fost aprobată în şedinţa Comitetului Executiv al Găgăuziei amplasarea unui bust al domnitorului Bogdan Vodă în capitala Comrat.

La sfârşitul întâlnirii, vicebaşcanul Cheban Vadim a primit de la preşedintele Mircea Cosma mai multe volume printe care “Descriptio Danubii” şi “Istoria razboiului pentru întregirea României”.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating  rating  rating
(537 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:


Clinica Roua

Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 23 iunie 2021
Autentificare
stiriactuale.ro