Marţi, 19 martie 2024 - 8:26:07
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Mircea Cosma, din nou la Comrat în Găgăuzia


10 martie 2016

Preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma a fost primit, la Comrat, UTA Gagauzia, de Vadim Cheban, prim-vicepreşedintele al Comitetului Executiv al Găgăuziei. La întâlnirea în cadrul căreia au fost discutate o serie de aspecte de interes major pentru ambele părţi a mai participat şi consilierul judeţean Ludmila Sfârloagă.

În cadrul acestei întâlniri, prim-vicepreşedintelui Cheban  i-au fost prezentate principalele proiecte aflate în derulare la nivelul Consiliului Judeţea Prahova cât şi potenţialul economic şi investiţional al judeţului. În acest context, prim-vicepreşedintele Comitetului Executiv al Găgăuziei a fost interesat de o colaborare în domeniul energiei regenerabile.

Pe durata întâlnirii a mai fost adusă în discuţie şi o posibilă înfrăţire a judeţului Prahova cu UTA Găgăuzia şi a municipiului Ploieşti cu capitala Comrat. Totodată, preşedintele Mircea Cosma a primit confirmarea oficială că a fost aprobată în şedinţa Comitetului Executiv al Găgăuziei amplasarea unui bust al domnitorului Bogdan Vodă în capitala Comrat.

La sfârşitul întâlnirii, vicebaşcanul Cheban Vadim a primit de la preşedintele Mircea Cosma mai multe volume printe care “Descriptio Danubii” şi “Istoria razboiului pentru întregirea României”.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro