Miercuri, 21 februarie 2018 - 6:45:15
EUR
EURO = 4.6609 RON
Moneda euro a crescut
USD
USD = 3.753 RON
Dolarul american a crescut
rss
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Carla s Dreams, despre declaraţia controversată cu care a supărat Rusia: E un subiect extrem de delicat pentru mine


7 decembrie 2017

Solistul Carla’s Dreams a fost invitatul lui Cătălin Striblea la emisiunea “Oameni de Colecţie”, emisiune de interviuri unice, difuzata LIVE pe pagina de facebook Digi FM Radio şi în fiecare duminică, on air, la Digi FM. Artistul a vorbit despre muzică, părinţi şi România. Peste 20.000 de mii de oameni au stat mai bine de o oră cu pagina de Facebook deschisă pe interviul nostru, ascultând dulcele accent moldovenesc, într-o discuţie deschisă despre viaţa acestuia.

Cătălin Striblea i-a reamintit lui Sergiu despre episodul din Rusia când, în cadrul unei emisiuni, el a precizat, destul de apăsat că vorbeşte limba română.

“Asta este convingerea mea. Este un subiect extrem de delicat pentru mine. Eu am ajuns la concluzia asta. Nu este o poziţie pe care am adoptat-o ca o axiomă la 10 ani. Este un rezultat al unor discuţii şi al unor studii făcute de mine în grupul de prieteni. Cumva e un rezultat al unui efort. Nu un adevăr dictat. Sunt moldovean şi vorbesc româneşte.”, a spus artistul.

Matinalul DigiFM a fost curios să afle dacă Sergiu este perfecţionist.

“Încerc să fiu, dar sunt doi vectori care se bat cap în cap. Pe de o parte, perfecţionismul are handicapul de a omorâ creativitatea în primul ei zvâc. Nu ştiu dacă pentru un om care încearcă să creeze, calitatea de profesionist este un compliment. Pentru că asta înseamnă cizelare. Cizelarea este un proces tehnic, nu creativ. În momentul în care intervine raţiunea se termină creativitatea.”, a declarat el.

Carla’s Dreams a vorbit şi despre ce înseamnă să fii artist - “Vreau să clarificăm un lucru. Există oameni în radio care fac radio, dar nu sunt oameni de radio. Aşa sunt şi eu. Fac muzică, dar nu sunt muzician. Nu sunt artist în sensul profesionist al cuvântului. Eu nu am studii, aşa că mă consider şi sunt, tehnic vorbind, un amator şi vreau să rămân la statutul ăsta pentru că nu vreau să corespund anumitor standardizări. Nu mă deranjează standardizările unui artist, doar că nu sunt despre mine.”, a spus Sergiu.

El a vorbit şi despre cei 7 ani de acasă, pe care îi compară cu o bicicletă - “7 ani de acasă e bicicleta pe care mergi pe cărarea ta mai departe. După asta, ţi-o mai repari, schimbi roţile şi poţi să îţi iei şi maşină, dar primii câţiva kilometri îi faci cu bicicleta aceea.”

Sergiu a dezvăluit şi una dintre regulile cele mai importante din proiectul Carla’s Dreams – fără droguri de niciun fel. “Nu prea beau, poate din plictiseală. Înainte era mai interesant. Am o viaţă destul de plictisitoare în sensul ăsta. Încerc să meditez.”

Evident, Cătălin Striblea a atins şi subiectul proiectului Carla’s Dreams şi viteza lansărilor pieselor.

“Noi nu avem un material atât de complex, poate o dată sau de două ori pe an, când avem o piesă pe care o asculţi de două ori. În rest, nu avem un material atât de complex încât să spui că îţi trebuie o lună ca să îl înţelegi. Nu este material didactic. Vorbim despre muzică făcută de nişte băieţi pictaţi. Nu ne luăm prea în serios în sensul ăsta. Nu vrem să facem greşeala asta şi nu vrem să faceţi nici voi asta. Facem o muzică simplă, nu ne putem compara cu oamenii care fac o muzică serioasă. În ceea ce priveşte volumul, noi anul ăsta am făcut nişte bani în România. Am avut concerte şi am fost plătiţi. Întrebarea este dacă investeşti înapoi banii ăştia într-un produs pe care îl oferi gratuit pentru public. Trebuie să fie o parte pe care o faci pe care să o întorci gratis. Nu poţi să faci bani din tot.”, a explicat Sergiu.

Cătălin Striblea a vrut să ştie unde se vede artistul peste 10 ani.

“Habar n-am. Încerc să nu îmi planific chiar atât de departe. Încerc să planific nişte pietre de fundament, în sens de cum o să fiu, ce o să fac şi cam care o să fie nivelul meu de probleme nerezolvate. Dar ce anume o să fac exact nu ştiu şi sper să nici nu aflu. Cred că este o tristeţe să ştii unde o să fii peste 10 ani. Nu vi se pare o povară? Imaginează-ţi că ştii ce o să faci peste 10 ani. E aceeaşi puşcărie, doar că ideologică.”, a spus el.

Carla’s Dreams a mărturisit că are momente de fericire, dar nu pe scenă. Acolo sunt doar momente de exaltare.

“Fericirea e când îţi speli mâinile de vopsea, ca şi cum ai fost la lucru şi când vezi în lavoar cum se scurge vopseaua ca o murdărie şi tu rămâi curat, după care te ştergi, eşti un pic proaspăt. Eu sunt fericit după o zi de lucru.”, a completat el.

A recunoscut şi că este o persoană singuratică şi că are un soi de milă pentru persoanele care nu pot sta sau fi singure. În ceea ce priveşte regretele, el nu are, cel puţin nu mari.

Despre principii, el spune că “nu sunt pentru a nu le schimba toată viaţa. Trebuie să înveţi să le schimbi atunci când eşti prost. E o chestie absolut naturală să fii prost. Ai fost prost, ai adoptat un principiu, ai întâlnit pe cineva care ţi-a demonstrat că eşti prost, că nu ai un principiu bun, schimbă-l, fă upgrade la software-ul tău intern. Nu e nicio ruşine în asta. ”

Sergiu a mărturisit că a avut ocazia şi marea fericire de a trece printr-o iubire foarte mare şi foarte traumatizantă. “Suferinţa din dragoste e cea mai plăcută suferinţă. Şi le urez tuturor să o simtă cât mai des, în orice circumstanţă. E una dintre aromele cele mai rare şi cele mai plăcute în timpul ăsta scurt cât suntem aici.”. De asemenea, el crede că prietenia distruge o relaţie. “Iubita o iubeşti, prietenul îl prieteneşti.”

Cătălin Striblea a fost curios să afle ce îi place artistului în România. “România e o ţară mai frumoasă decât o consideră românii. Ar trebui să vă mutaţi toţi în altă parte pentru vreo 2-3 ani, apoi să veniţi înapoi şi să apreciaţi ce aveţi. Noi suntem majoritatea cetăţeni români. Am redobândit cetăţenia. Noi am făcut ceva pentru asta. Noi nu am devenit români pentru că mama şi tata s-au iubit când erau studenţi. E o prostie să te mândreşti cu ce eşti. Mă mândresc că sunt român sau mă mândresc că sunt moldovean, pentru că nu ai făcut nimic pentru asta. Meritul ăsta nu îţi aparţine. Poţi să fii demn pentru ce reprezinţi sau să reprezinţi cu demnitate ce îţi pare ţie valoros în statul tău. Unii dintre noi au dreptul să se mândrească pentru că au făcut ceva pentru asta. Sunt multe de schimbat în România. Mă iertaţi, dar nu sunteţi perfecţi.”, a spus el.

Sergiu a recunoscut că a exclus din viaţa lui tot ce înseamnă social media, de aproape un an. “Nu intru pe Instagram, nu intru pe Facebook, nu mă interesează, nu îmi pasă. Pentru cei mai tineri, să ştiţi că la o utilizare mai îndelungată o să aveţi o retenţie a atenţiei de maximum 3-5 secunde, ceea ce o să vă facă să fiţi mai nervoşi. Nu mai scroll-uiţi.”, a încheiat el.

Interviul complet aici: https://goo.gl/e5v476

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating  rating  rating
(934 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Servicii medicale de calitate la standarde europene

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:


loading...

Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


Scoala de Arte Frumoase Ploiesti

Stomatologie Pediatrica - Clinica Stomatologica Copii

Clinica medicala Elit Medical din Ploiesti

Cristi Cimpeanu foto

Vaccinurile salveaza vietiHoroscopul zilei

BERBEC TAUR
berbec In prima parte a zilei s-ar putea sa resimtiti o stare de confuzie sau de oboseala. Va recomandam sa amanati activitatile si deciziile importante, fiindca este posibil sa nu gasiti solutiile cele mai eficiente si sa va alegeti cu pagube.De asemenea, ar fi bine sa evitati activitatile care necesita un efort fizic sau mental intens si sa va limitati la chestiuni de rutina.Este momentul sa va relaxati si sa acordati mai mult timp odihnei taur In prima parte a zilei este posibil sa incasati o suma de bani la care nu va asteptati sau care vine cu intarziere. Ar putea fi vorba despre o prima sau despre un imprumut pe care l-ati solicitat mai demult. Va sfatuim sa nu faceti investitii ori planuri de viitor in ceea ce priveste banii si sa fiti cumpatat cu cheltuielile.Seara este posibil sa faceti o scurta calatorie in interes personal, impreuna cu persoana iubita
GEMENI RAC
gemeni In prima parte a zilei, intuitia si imaginatia creativa va pot ajuta sa va afirmati in plan profesional si in societate. Va recomandam sa profitati de acest context astral favorabil, dar fara sa fortati lucrurile. S-ar putea sa fiti nevoit sa faceti o scurta calatorie neplanificata. Dupa-amiaza va sfatuim sa fiti atent si prudent in relatiile cu cei apropiati, fiindca exista riscul sa faceti o gafa rac Puteti avea succes in activitati din domeniul artistic sau care presupun talent si creativitate.Daca intentionati sa faceti o schimbare importanta in camin, puteti conta pe sprijinul membrilor mai tineri ai familiei. Va recomandam sa tineti cont de sfaturile unei rude mai in varsta, pentru ca v-ar putea ajuta sa economisiti o suma importanta. Este un moment bun pentru a face planuri de viitor, dar este indicat sa nu luati decizii in graba.
LEU FECIOARĂ
leu Este de asteptat sa fiti in forma din punct de vedere intelectual si artistic si aveti sanse sa va faceti remarcat in societate. In prima parte a zilei este posibil sa faceti cunostinta cu o persoana deosebita, interesata sa va sprijine creativitatea. Spre seara, o persoana apropiata v-ar putea da o veste surprinzatoare.Va sfatuim sa evitati discutiile in contradictoriu cu o femeie mai in varsta. fecioara Parcurgeti o perioada favorabila din toate punctele de vedere si s-ar putea sa va simtiti instare sa depasiti orice obstacol.Aveti ocazia sa va afirmati in societate, mai ales intr-un domeniu artistic sau prin creativitatea de care dati dovada. Astazi beneficiati de o imaginatie deosebita care, insa, v-ar putea face sa luati decizii nerealiste. Va sfatuim sa fiti precaut
BALANŢĂ SCORPION
balanta Este posibil sa va implicati intr-un proiect artistic sau creativ care va capteaza toata atentia, cu riscul sa neglijati relatiile cu prietenii si cu familia. In a doua parte a zilei aveti posibilitatea sa lamuriti o neintelegere mai veche in relatiile cu colegii de munca sau cu partenerii de afaceri. Daca se iveste ocazia sa faceti o calatorie impreuna cu persoana iubita, va sfatuim sa nu ezitati. scorpion Este o zi favorabila comunicarii, activitatilor artistice si calatoriilor in interes sentimental.Intuitia si optimismul va pot ajuta sa gasiti o solutie ingenioasa pentru rezolvarea unei probleme financiare. Eastrolog.ro va recomanda sa evitati orice fel de speculatie.In a doua parte a zilei se intrevad mai multe intalniri sau schimburi de mesaje cu prietenii si cu persoana iubita
SĂGETĂTOR CAPRICORN
sagetator In prima parte a zilei este posibil sa participati la o intrunire care are legatura cu arta sau care v-ar putea oferi ocazia sa va manifestati un talent artistic ori creativ.Va recomandam sa nu va implicati in multe activitati in acelasi timp, fiindca riscati sa faceti greseli greu de reparat sau sa nu realizati ceea ce v-ati propus. Ar fi bine sa tineti cont de sfaturile unei persoane mai in varsta din anturaj. capricorn La locul de munca sau in afaceri s-ar putea sa vi se reproseze ca sunteti in intarziere cu o lucrare de care raspundeti personal.Este posibil sa resimtiti o stare de confuzie sau chiar de apatie, care poate sa va creeze neplaceri in relatiile cu familia si cu persoana iubita.Va sfatuim sa fiti mai intelegator cu cei apropiati si mai atent la dorintele lor.
VĂRSĂTOR PEŞTI
varsator In prima parte a zilei s-ar putea sa fiti confuz si visator si riscati sa provocati conflicte cu colegii de munca sau cu partenerii de afaceri.Ar fi bine sa amanati discutiile si initiativele in chestiuni importante sau dificile, fiindca rezultatele pot fi cu totul altele decat cele scontate.Este indicat sa evitati speculatiile si orice tentatie de a obtine castiguri facile pesti Ca urmare a contextul astral de azi, simtul practic diminuat si dificultatile de concentrare va pot afecta in plan profesional si in afaceri. Este indicat sa evitati discutiile in contradictoriu cu colegii si cu partenerii. Eastrolog.ro va sfatuieste sa va ocupati de chestiunile care nu suporta amanare, iar pe cele care nu sunt urgente sa le lasati pe maine.In a doua parte a zilei s-ar putea sa va pregatiti pentru o calatorie in interes personal.
Sursa: www.eastrolog.roISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 21 februarie 2018
Autentificare
stiriactuale.ro