Sâmbătă, 8 mai 2021 - 7:56:25
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Ion Sula, director general ANSA din R.Moldova, vine în România


27 martie 2014

În scopul stabilirii şi întăririi relaţiilor bilaterale între Agenţia Naţională pentru Siguranţa Alimentelor din R. Moldova (ANSA) şi organismul analog din România, Autoritatea Naţională Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA), în zilele de 27-28 martie curent, noul director general ANSA, Ion Sula, va efectua o vizită oficială în România. El va fi însoţit de un grup de experţi în domeniu: Nicanor Cernăuţan, Eugen Voiniţchi şi Mihai Rusu

Cu acest prilej, Ion Sula va avea întrevederi cu preşedintele ANSVSA, Vladimir Mănăstireanu şi cu alţi factori de decizie din instituţia nominalizată. În acelaşi timp, va purta discuţii cu reprezentanţi ai direcţiilor tehnice din cadrul ANSVSA, va lua cunoştinţă de diverse modalităţi de activitate ANSVSA, inclusiv de sistemul informatic de management al documentelor din această instituţie. De asemenea, directorul general ANSA va vizita Institutul de Diagnostic şi Sănătate Animală Bucureşti, unde se va familiariza cu sistemul integrat de management al laboratoarelor (LIMS).

În alt context, Ion Sula se va deplasa în municipiul Braşov, unde va vizita Direcţia Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor din acest judeţ. Tot la Braşov, oficialul moldovean va vizita Laboratorul Veterinar şi pentru Siguranţa Alimentelor.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating
(254 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Iulian Dumitrescu

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:


Clinica Roua

Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook

ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 6 mai 2021
Autentificare
stiriactuale.ro