Duminică, 11 aprilie 2021 - 1:37:01
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Filat: Klaus Iohannis este un preşedinte bun pentru România şi pentru Republica Moldova


8 martie 2015

Klaus Iohannis este un preşedinte bun pentru România şi pentru Republica Moldova, a declarat fostul premier moldovean Vlad Filat, liderul Partidului Liberal-Democrat (PLDM), în cadrul emisiunii "Bună seara" de la televiziunea publică TRM.

"Nu este păcat că Ponta a pierdut preşedinţia, este o mare realizare că Iohannis a câştigat. Klaus Iohannis este un preşedinte bun pentru România şi un preşedinte bun pentru Republica Moldova. Asta pentru că relaţiile României cu Moldova vor avea stabilitate, iar procesele iniţiate de un preşedinte Băsescu vor avea continuitate", a afirmat Filat, informează site-ul Unimedia.info.

Liderul liberal-democrat a mai declarat că sprijinul pe care îl oferă Occidentul nu este pentru un partid politic sau altul, ci pentru Republica Moldova.

"Europenii privesc lucrurile într-o manieră pragmatică, fără emoţii, noi avem o încărcătură puternică emoţională, după care venim cu abordarea pragmatică. Pentru Occident, importantă este calitatea actului de guvernare, iar pentru noi foarte importante sunt nuanţele. Şi eu cred că este deocamdată justificat. Sprijinul pe care îl oferă Occidentul nu este pentru o persoană sau alta, nu pentru un partid politic sau altul, ci pentru Republica Moldova", a conchis fostul premier.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating  rating
(339 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Clinica Roua

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 8 aprilie 2021
Autentificare
stiriactuale.ro