Marţi, 19 martie 2024 - 8:38:57
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Vinificatorii din Moldova susţinuţi de Liga Studenţilor Basarabeni


17 octombrie 2013

Liga Studenţilor Basarabeni din Ploieşti şi-a propus să contribuie la promovarea vinurilor moldoveneşti în România. Prima degustare de vinuri în România va avea loc între orele 10.00-16.00, la data de 18.10.2013, în incinta  Halelor Centrale din Ploieşti.

Una dintre cele mai importante bogăţii ale Moldovei sunt podgoriile. Cu intenţia de a aduce mai aproape vinurile moldoveneşti, companii de vinuri ca Bostavan şi Purcari se întrunesc pentru a oferi celor prezenţi la eveniment o gamă de sortimente de vinuri care au dus faima Moldovei peste hotarele acesteia.

Timp de şase ore, cei prezenţi la Halele Centrale vor avea ocazia să facă cunoştinţă cu o parte din tradiţia Moldovei şi să guste din cele mai alese băuturi şi bucate tradiţionale care fac parte din tezaurul naţional moldovenesc

Liga Studenţilor Basarabeni din Ploieşti este o Organizaţie Non-Guvernamentală, non-profit, apolitică, înfiinţată în 2011, reprezentată de studenţii şi elevii care îşi fac studiile în Ploieşti. Are ca scop primordial susţinerea elevilor şi studenţilor din Republica Moldova, în procesul de integrare în societatea românească, precum şi implementarea ideilor comune în diverse proiecte şi activităţi de formare socio-culturală.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro