Marţi, 19 martie 2024 - 11:15:29
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


FOTO CSM Ploieşti a plătit o parte din datoriile personale ale directorului adjunct! 10.000 de euro duşi pe apa sâmbetei!


13 iulie 2022

Aproximativ 50.000 de lei este suma pe care CSM Ploieşti a plătit-o la începutul acestei săptămâni într-un dosar de executare silită. Un fapt obişnuit pentru clubul sportiv în ultimii ani.

Numai că, de această dată, nu vorbim despre datorii către vreun fost sportiv al clubului sau către un furnizor, ci despre o datorie personală a lui Lucian Rădulescu, directorul adjunct al clubului!

Adică, o persoană se împrumută în nume personal de la o persoană privată, se angajează la o instituţie de stat, iar angajatorul plăteşte din bani publici datoria personală!

Curat murdat, am putea spune!

Deranjant este faptul că CSM Ploieşti nu a depus nici măcar o contestaţie la executare şi a plătit pur şi simplu banii, fără niciun prostest. Ba nu...directorul adjunct a trimis executorului judecătoresc o solicitare de eşalonare în patru rate a sumei de 2200 de lei, reprezentând cheltuielile de judecată! Ce să îi faci, la CSM salariile sunt extrem de mici, şi omul nu îşi poate plăti datoriile personale, nici măcar cheltuielile de judecată dintr-un proces pierdut.

Suma de 48.312 lei a fost virată de către CSM Ploieşti în contul executorului judecătoresc, iar cel mai grav este faptul că juriştii clubului nu au început niciun demers pentru a recupera paguba de la Rădulescu.

Suntem curioşi ce explicaţie va mai găsi Donald Constantin, directorul interimar al clubului la viramentul făcut din conturile CSM Ploieşti, mai ales că acesta asigura presa că în dosarul în cauză va exista doar o poprire de 17% pe salariul adjunctului! 

PS. Prezentăm o parte din documentele emise de executorul judecătoresc şi le transmitem celor care contestă informaţia că deţinem şi extrasele de cont care demonstrează viramentul făcut de CSM Ploieşti în acest dosar!

Suntem curioşi dacă vor exista demiteri pentru această neglijenţă, pentru că în decizia executorului scrie clar că terţul poprit, adică CSM Ploieşti, nu a pus în executare o decizie definitivă!




Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro