Vineri, 26 aprilie 2024 - 4:37:24
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Job de vis/ 30.000 de euro pe an ca să testezi jucării sexuale


15 martie 2012

jucariiO tânără de 24 de ani din Marea Britanie are unul dintre cele mai tari joburi din lume. Nat Garvey este plătită cu 30.000 de euro pe an pentru a testa peste 1.000 de jucării sexuale, precum şi costumaţii sexi, pentru o firmă care comercializează asemenea produse pe internet.


Potrivit tabloidului The Sun, britanica Nat Garvey ajută conducerea magazinului online în luarea deciziilor privind obiectelor şi costumaţiilor care merită vândute în rândul pasionaţilor de senzaţii tari în dormitor şi pare extrem de încântată de locul ei de muncă.

„În loc să fiu înconjurată de acte şi calculatoare toată ziua, am haine şi jucării ingenioase cu care să mă joc. Nu sunt dependentă de sex, reprezint fetele normale, care au nevoie, de asemenea, să cumpere din când în când astfel de  jucării”, a declarat Nat, precizând: „Jucăriile sexuale nu mai sunt un subiect tabu. Femeile singure, cât şi cuplurile ar trebui să ştie cât de mult pot aceste invenţii să le îmbunătăţească viaţa sexuală. Treaba mea e să aflu care sunt potrivite pentru fetele singure, pentru cupluri sau pentru oamenii de toate vârstele”.

„Familia şi prietenii mei ştiu ce slujbă am. Prietenii mei spun că este cel mai tare job din lume şi eu cred că este perfect”, a mai declarat tânăra de 24 de ani.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro