Marţi, 19 martie 2024 - 9:53:15
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


La Ploieşti s-a spus NU drogurilor FOTO


5 aprilie 2013

Centrul de prevenire, evaluare şi consiliere antidrog Prahova a organizat o zi  de prevenire a consumului de stupefiante care s-a adresat elevilor de până la 18 ani, în cadrul programului naţional “Să ştii mai multe, să fii mai bun!”.

Evenimentul a constat, în organizarea unui “miting împotriva drogurilor” mesajul fiind “În fata drogurilor nu suntem diferiţi”.

În jur de 250 de copii de la şcoliile generale din municipiu, au pornit în marş spre Primăria Ploieşti, pe traseul Bulevardul Castanilor-Palatul Administrativ.

Elevii au purtat  tricouri albe inscripţionate cu mesajul  “În fata drogurilor nu suntem diferiţi”, măşti şi baloane albe.

Mesajul a fost de non discriminare şi non etichetare a persoanelor consumatoare de droguri, cât şi de conştientizare a riscurilor la care se supun  adolescenţii şi tinerii consumatori  de droguri.

În centrul Ploiestiului, în zona fântânilor arteziene a fost citită, de către un elev, o “Declaraţie antidrog a elevilor din municipiul Ploieşti”, apoi aceasta a fost înmânată reprezentanţilor autorităţilor locale (Prefectura Prahova, Primăria Ploieşti şi Consiliul Judeţean Prahova).

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro