Sâmbătă, 27 iulie 2024 - 6:26:59
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Dubla măsură a viceprimarului Câmpinei, Liviu Dumitrache


12 mai 2023



O postare mai veche de pe pagina de Facebook a viceprimarului Liviu Dumitrache ne-a atras atenţia. Domnia sa îşi atacă un coleg din Consiliul Local, pe independentul Costel Filip.

Postarea viceprimarului USR ar fi putut fi un subiect excelent de presă...un consilier local lucrează fără a ave autorizaţie. Doar că, după ce am obţinut mai multe informaţii, am constatat că informaţia aruncată de viceprimarul Dumitrache în spaţiul public este doar un fake news. 

Lucrările făcute de Filip erau autorizate, ba mai mult, documentele erau semnate chiar de Liviu Dumitrache şi fix în ziua în care a făcut postarea. 

Ne întrebăm doar până unde merge ipocrizia viceprimarului USR şi care sunt obiectivele sale politice pe viitor. Nu de alta, dar votul domniei sale din Consiliu Local demonstrează că nu este deloc interesat de dezvoltarea municipiului Câmpina. Spre exemplu, domnia sa nu doreşte pasajul subteran, cel mai îndrăzneţ proiect de infrastructură din Prahova, votează împotriva unul proiecte finanţate din fonduri europene şi nici nu excelează în vreun domeniu important pentru Câmpina.

Păcat! Din punctul nostru de vedere, reprezentanţii USR din Prahova au demonstrat până acum că vor o astfel de administraţie. Şi ne uităm doar la primarul Bogdan Novac care a transformat Breaza într-un adevărat şantier. Probabil că Liviu Dumitrache nu se simte confortabil în partid, dar sunt mai importanţi banii încasaţi ca viceprimar şi consilier local. Că altfel ar fi demisionat şi ar fi plecat după aripa Cioloş-Poliţeanu. Dar...pentru demisie îţi trebuie...curaj! 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 iulie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro