Vineri, 26 aprilie 2024 - 11:32:59
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Târgul de Nunti de la Ploiesti Shopping City


21 martie 2014

Cea de-a treia ediţie a Târgului de Nunţi are loc la Ploieşti Shopping City în perioada 21 – 23 martie şi reuneşte cele mai importante agenţii full-service organizatoare de nunţi, dar şi profesionişti audio-video şi reprezentanţi ai sălilor de evenimente. Timp de trei zile, expozanţii vor întâmpina vizitatorii centrului comercial cu pachete promoţionale pentru organizarea nunţii perfecte, plecând de la buchetul miresei şi până la cartea de oaspeţi.

Cei ce vin în weekend la cea de-a treia ediţie a Târgului de Nunţi vor găsi o gamă variată de oferte complete pentru organizarea petrecerii ideale, putând alege de la felul în care arată buchetul miresei şi aranjamentele florale până la tipul mărturiilor şi al materialul în care sunt îmbrăcate scaunele. În plus, vizitatoarele Ploieşti Shopping City vor putea admira şi modele de rochii de mireasă create după cele mai noi trenduri în modă. Nu vor lipsi din oferta expozanţilor nici dulciurile foarte apreciate printre invitaţi, precum fântâna de ciocolata sau candy bar-urile.

Cuplurile care îşi doresc să se căsătorească vor găsi la Târgul de Nunţi de la Ploieşti Shopping City şi oferte de  servicii audio-video, precum cele de realizare a filmului nunţii sau cele de sonorizare. Lista ingredientelor unei nunţi perfecte este completată  de prezenţa fotografilor profesionişti.

Târgul de Nunţi poate fi vizitat zilnic începând de vineri, 21 martie şi până duminică, 23 martie, în cadrul Ploieşti Shopping City, în zona scărilor rulante, între orele 10:00 – 22:00.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro