Sâmbătă, 27 aprilie 2024 - 4:42:55
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Nebunie la Supercupa României/ Fanii caută deja bilete la meci


6 iunie 2013

Atmosfera de la finala Cupei României a fost superba. Fanii celor două echipe promit ca la  Supercupă să asistăm la un spectacol unic în România.

 

De la Ploieşti vor lua drumul Bucureştiului 25.000 de fani, care speră ca Lupii Galbeni să demonstreze că sunt cei mai buni din România.

 

Steaua va primi acelaşi număr de bilete. Deşi meciul va avea loc pe 10 iulie, fanii celor două echipe au început deja să întrebe de bilete.

 

În meciul cu Steaua, din Supercupă, Petrolul va avea o mare problemă. Contra, Geraldo şi Bornescu sunt suspendaţi, iar Bokila şi Hamutovski sunt pe picior de plecare.

 

"Eu pot să zic : 50-50 şanse avem, eu am respect pentru ambele echipe" a spus Hamutovski când a fost întrebat cu cineva ţine la Supercupa.

 

Venit cu naţionala la finala Cupei României, stelistul Gabi Iancu nu s-a speriat de Petrolul. "Nu trebuie să îi studiez că oricum câştigăm", a declarat Iancu.

 

Indiferent de cine va câştiga Supercupa, Steaua sau Petrolul, bucuria va fi la fel de mare ca la finala Cupei României. Dacă Petrolul va repeta performanţa de la 1 iunie, la Ploieşti va fi din nou fiesta, fanii promiţând să iasă în număr şi mai mare pe străzile oraşului.

 

 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro