Vineri, 29 martie 2024 - 5:28:08
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Manifestări unioniste de 1 decembrie la Ploieşti


29 noiembrie 2015

Mai multe manifestări unioniste vor avea loc de 1 decembrie, la Ploieşti. Astfel, începând cu ora 14.00 la Hipodromul din Ploieşti vor ajunge participanţii marşului unionist. Convocat pe reţelele de socializare, marşul se desfăşoară sub sloganul "Accelerăm UNIREA!" .100 de maşini unioniste vor defila pe traseul Bucureşti - Ploieşti! Conform organizatorilor, "toate maşinile vor primi materiale personalizate: steaguri tricolore, stickere cu mesaje unioniste, placute pentru numărul la maşină cu mesajul "Basarabia e Romania".

"Vom face un tur prin centrul Bucureştiului, apoi plecam spre Ploieşti, unde autoritatile locale ne vor întâmpina cu o donatie de carte pentru bibliotecile din Basarabia. Dupa ce umplem masinile cu carti vom petrece cu muzica si voie buna in centrul orasului, unde va fi organizat un concert.", anunţă organizatorii pe Facebook.

La Ploieşti, participanţii la marş vor ajunge în jurul orei 14.00 la Hipodromul din Ploieşti. Va urma un tur al Ploieştiului, pe traseul Hipodrom- Centru- Statuia Mihai Vitreazul- Centru (parcarea Palatului Culturii). În faţa Palatului Culturii, va avea loc  un concert inedit al Fanfarei Consiliului Judeţean Prahova.

De la ora 16.00, în sala Europa a Palatului Administrativ va avea loc un concert, organizat de Consiliul Judeţean Prahova, susţinut de mai multe ansambluri folclorice.

La ora 18.00 participanţii la marşul auto vor merge în faţa Palatului Administrativ pentru a asista la defilarea cu torţe, iar apoi vor pleca spre Gorgota, acolo unde, de la ora 19.00, la statuia lui Alexandru Ioan Cuza va avea loc, o altă defilare militară cu torţe.
 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro