Vineri, 29 martie 2024 - 4:21:03
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Ziua Uşilor Deschise, la Chişinău


1 septembrie 2014

Cu ocazia Zilelor Diasporei, la Ministerul Mediului din R.Moldova, a avut loc Ziua Uşilor Deschise. Viceministrul Mediului, Dorin Duşciac, a primit vizita mai multor reprezentanţi ai Diasporei moldoveneşti din Republica Irlandeză, Italia, Grecia, S.U.A. ş.a.


În cadrul întâlnirii au fost dezbătute problemele de mediu cu care se confruntă Republica Moldova, modalităţile de implicare a Diasporei în soluţionarea situaţiei existente, precum şi colaborarea dintre autoritatea centrală de mediu şi cetăţenii Republicii Moldova aflaţi peste hotarele ţării.
A fost analizată, în special, posibilitatea lansării, cu suportul Diasporei, a unui program de purificare a apei cu ozon, dar şi alte proiecte în domeniul protecţiei mediului.

În acelaşi context a fost discutată posibilitatea implicării comunităţilor Diasporei moldoveneşti  de peste hotare în dezvoltarea proiectelor de infrastructură în Republica Moldova, mai ales în domeniul aprovizionării regiunilor rurale cu apă potabilă de calitate şi canalizare.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro