Joi, 18 aprilie 2024 - 1:21:34
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Miting pro Europa, la Chişinău


24 octombrie 2013

La două săptămâni după Marşul Unirii de la Bucureşti, capitala Republicii Moldova va fi gazda unui alt eveniment popular asemănător ca amploare. Duminică, 3 noiembrie, în Piaţa Marii Adunari Naţionale din Chişinău. partidele din Coaliţia de guvernare  pregătesc un eveniment inedit, la care sunt aşteptaţi un număr cât mai mare de oameni.

Acţiunea comună, care se doreşte a fi una paşnică, va veni în susţinerea procesului de integrare a Republicii Moldova în Uniunea Europeană. Informaţia a fost confirmată de preşedintele PLDM, Vlad Filat, şi de liderul PD, Marian Lupu, în cadrul unei emisiuni la Publika TV. "Va fi o acţiune pro Moldova europeană. Vreau să vă asigur că nimeni nu va veni cu tobe sau cu injurii, ci cu zâmbete. Vor fi mulţi, foarte mulţi ! Eu am experienţa necesară în acest sens”, a declarat liberal-democratul Vlad Filat.

La rândul său, preşedintele Partidului Democrat a menţionat faptul că manifestaţia îşi propune drept scop reconfirmarea vectorului european al ţării."Va fi o acţiune comună a partidelor din Coaliţie (premieră pentru Republica Moldova) în susţinerea viitorului acestei ţării. Nu va fi o acţiune împotriva cuiva sau a ceva", a adăugat Marian Lupu.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro