Vineri, 29 martie 2024 - 11:06:42
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Prima clinică specializată în ortodonţie din România este la Bucureşti


2 aprilie 2012

cabinet-ortodontic-bucurestiUnica clinică specializată în ortodonţie din România şi-a inaugurat noul sediul în Bucureşti, iar proprietarii afacerii şi-au propus să ajungă la circa 50 de clienţi pe zi.

Clinica Ortodent a fost înfiinţată acum şapte ani de dr. Emilia Gheorghiu-Milicin şi a crescut acum de la 4 scaune de tratament la 7 scaune. În decursul celor şapte ani, investitia s-a ridicat la aproximativ 450.000 euro, sumă în care este inclusă şi investiţia în noul sediu.

"Asteptarile noastre se ridica la a avea aceeasi crestere constanta pe care am avut-o in cei 7 ani si anume de aproximativ 20-30%. Numarul maxim de pacienti la care am dori sa ajungem este de 40-50 pe zi", spune Cătălina Sandu, director de marketing la Ortodent.

Potrivit acesteia, clinica se adresează publicului în general, "având în vedere că 98% din populaţie are nevoie de tratamente ortodontice din considerente funcţionale".

"Ţintim spre o educare a publicului asupra problemelor ortodontice şi consecinţelor acestora pe termen lung, care în timp îi va face pe aceştia să caute serviciile noastre pentru îmbunatăţirea stării de sănătate generală", a mai spus directorul de marketing al Ortodent .

Ortodonţia este ramura stomatologiei specializată în diagnosticarea, prevenţia şi tratamentul iregularităţilor dentare şi dento-faciale.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro