Duminică, 21 ianuarie 2018 - 8:17:51
EUR
EURO = 4.6614 RON
Moneda euro a crescut
USD
USD = 3.7984 RON
Dolarul american a scazut
rss
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Cazare gratuită pentru candidaţii la admitere la Universitatea Bucureşti


19 iunie 2017

Candidaţii care vor să aplice la un loc la Universitatea Bucureşti se pot caza, maxim trei nopţi, în căminele instituţiei, în perioada 6-25 iulie. 

Cazarea candidaţilor la admitere – licenţă, master, doctorat – va fi gratuită şi se va realiza pe baza legitimaţiei de concurs şi a actului de identitate, în perioada 6-25 iulie.

Cazarea se face la administraţia căminelor, Universitatea Bucureşti punând la dispoziţia candidaţilor şi următoarele linii de contact: telefon: 021 307 73 28 / 021 307 73 30 şi e-mail: cazare@rectorat.unibuc.ro.

Universitatea din Bucureşti pune la bătaie, în cadrul exemenelor de admitere 2017, peste 7.800 de locuri la buget pentru absolvenţii de liceu, licenţă sau masterat.

Iată programul complet al admiterii la facultăţile Universităţii Bucureşti:Facultatea de Fizică: 6 – 13 iulie 2017
Facultatea de Matematică şi Informatică: 6 – 13 iulie 2017
Facultatea de Ştiinte Politice: 6 – 15 iulie 2017
Facultatea de Teologie Ortodoxă: 6 – 16 iulie 2017
Facultatea de Geografie: 6 – 17 iulie 2017
Facultatea de Chimie: 6 – 19 iulie 2017
Facultatea de Teologie Romano-Catolică: 6 – 21 iulie 2017
Facultatea de Geologie şi Geofizică: 6 – 23 iulie 2017
Facultatea de Filosofie: 6 – 25 iulie 2017
Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine: 7 – 17 iulie 2017
Facultatea de Litere: 10 – 17 iulie 2017
Facultatea de Administraţie şi Afaceri: 10 – 18 iulie 2017
Facultatea de Biologie: 10 – 18 iulie 2017
Facultatea de Psihologie şi Ştiintele Educaţiei: 10 – 18 iulie 2017
Facultatea de Sociologie şi Asistenţă Socială: 10 – 18 iulie 2017
Facultatea de Teologie Baptistă: 10 – 18 iulie 2017
Facultatea de Istorie: 10 – 21 iulie 2017
Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării: 11 – 18 iulie 2017
Facultatea de Drept: 12 – 20 iulie 2017


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating
(323 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Servicii medicale de calitate la standarde europene

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:


loading...

Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


Scoala de Arte Frumoase Ploiesti

Stomatologie Pediatrica - Clinica Stomatologica Copii

Clinica medicala Elit Medical din Ploiesti

Cristi Cimpeanu fotoHoroscopul zilei

BERBEC TAUR
berbec In prima parte a zilei este posibil sa luati o hotarare in urma careia sunteti nevoit sa va schimbati programul. O persoana apropiata v-ar putea solicita sprijinul intr-o chestiune de sanatate. Dupa-amiaza aveti posibilitatea sa rezolvati o problema financiara. Va sfatuim sa evitati speculatiile de orice fel. Daca aveti de luat decizii importante, va puteti baza pe intuitie taur S-ar putea sa fiti anuntat ca in curand va trebui sa faceti o calatorie in interes de serviciu. Este posibil ca acest lucru sa va oblige sa va modificati planurile, dar sunt sanse sa favorizeze anumite schimbari benefice in plan sentimental. Daca o colega incearca sa provoace o cearta, va recomandam sa va pastrati calmul si sa nu va lasati provocat
GEMENI RAC
gemeni Este o zi buna pentru a aborda chestiuni delicate in plan profesional si in afaceri. In a doua parte a zilei aveti ocazia sa rezolvati o problema financiara mai veche. Comunicarea cu prietenii si cu partenerul de viata ar trebui sa fie foarte buna. Ar fi bine sa nu faceti promisiuni daca nu sunteti sigur ca le veti putea respecta rac Se pare ca sunteti in forma si va simtiti plin de energie, iar capacitatea de comunicare este excelenta. Prin urmare, este o zi favorabila pentru colaborarea cu cei din jur, atat in plan profesional cat si personal. Daca in ultima vreme ati intampinat dificultati in plan sentimental, astazi aveti posibilitatea sa analizati totul cu obiectivitate si sa trageti concluziile. In plan profesional si in ceea ce priveste sanatatea nu se intrevad probleme deosebite.
LEU FECIOARĂ
leu Se pare ca sunteti in forma si aveti ocazia sa puneti la punct un proiect cu sanse mari de reusita, care v-ar putea aduce castiguri substantiale. In partea a doua a zilei este posibil sa vi se propuna o colaborare. Chiar daca acum nu pare deosebit de promitatoare, ar putea sa va aduca beneficii indirect, sau in timp. Este posibil sa faceti cunostinta cu o persoana care v-ar putea deveni partener de afaceri. fecioara Este o zi favorabila relatiilor de colaborare. De asemenea, activitatile concepute sau demarate azi au sanse mari de reusita. Puteti avea succes in afaceri si aveti ocazia sa rezolvati o problema financiara a familiei. Va recomandam sa evitati speculatiile de orice fel.
BALANŢĂ SCORPION
balanta Pot avea loc schimbari benefice in viata dumneavoastra, atat pe plan profesional, cat si social. La locul de munca sau in afaceri, colegii v-ar putea reprosa metodele originale pe care le folositi, dar rezultatele obtinute va dau dreptate si va incurajeaza sa perseverati.Este posibil sa petreceti seara in compania prietenilor. Va sfatuim sa nu neglijati familia. scorpion Se pare ca sunteti intr-o forma intelectuala foarte buna si colaborati excelent cu colegii de munca sau cu partenerii de afaceri. Astazi aveti sanse mari de succes in toate activitatile legate de familie si camin. Chiar daca schimbarile la care va ganditi par excelente, va sfatuim sa tineti cont si de dorintele partenerului de viata.
SĂGETĂTOR CAPRICORN
sagetator Sunt sanse mari sa aveti o reusita deosebita in plan financiar si sa va bucurati de succes in plan social. Va sfatuim sa profitati de acest context astral favorabil, dar fara sa fortati nota. Dupa-amiaza este posibil sa fiti nevoit sa faceti un drum neplanificat. S-ar putea sa fie vorba despre o calatorie in interes personal, dar care va poate aduce si beneficii materiale. Va sugeram sa fiti foarte atent la acte. capricorn Daca in ultima vreme v-ati confruntat cu o serie de incurcaturi si intarzieri, astazi este foarte posibil sa se produca o deblocare.Se intrevede o reusita frumoasa in plan profesional, cu efecte benefice din punct de vedere financiar. Eastrolog.ro va recomanda sa tineti cont ca munca in echipa se poate dovedi foarte fructuoasa astazi.Relatia cu partenerul de viata ar trebui sa decurga fara probleme
VĂRSĂTOR PEŞTI
varsator In prima parte a zilei aveti posibilitatea sa rezolvati o problema financiara de care depinde reusita unei afaceri. S-ar putea sa fiti nevoit sa faceti o scurta deplasare neplanificata, dar sunt sanse mari sa reusiti tot ce v-ati propus. Ar fi bine sa petreceti mai mult timp cu familia. pesti Este o zi foarte favorabila in plan financiar. La locul de munca sau in afaceri, nu este exclus sa fiti recompensat pentru contributia la finalizarea unei lucrari importante. Sunt favorizate investitiile pe termen lung, dar eastrolog.ro va recomanda sa evitati speculatiile. Puteti sa petreceti o seara relaxanta impreuna cu cei dragi
Sursa: www.eastrolog.roISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 21 ianuarie 2018
Autentificare
stiriactuale.ro