Sâmbătă, 27 aprilie 2024 - 3:00:16
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Câmpina- şedintă Consiliu Local


25 noiembrie 2021

 

Primarul Alin Moldoveanu şi consilierii locali au premiat elevii performanţi din Câmpina. 


Voturi nefavorabile din partea comisiei de administratie si a celei pt cultura


Niciun membru din comitetul director nu este remunerat. sunt 9 membri in CD, presedintele+5 consilieri locali+3 membri din executiv.

Avem nevoie de profesionisti, care trebuie sa stie ce se intampla in sport.

Exista un microbuz care apartine Primariei Campina. Este alocat Clubului Sportiv. CS nu a cerut niciodata acest microbuz, preferand sa inchirieze microbuze.

Alt exemplu, nu am auzit niciodata de o legitimare a unui sportiv. As vrea sa faceti o comparatie intre bugetul unei federatii nationale. Ei primesc bani de la MTS. Niciodata, niciun guvern nu si-a permis sa trimita un om politic sau nu sa faca parte din biroul federal al unei federatii. Cei care iau decizii sunt doar sportivii. Totul se decide pentru sport. Este necesara o schimbare si pentru faptul ca pot fi adusi mai multi bani la buget. Am cerut introducerea a 2 sponsori care pot aduce mult mai mulţi bani. Daca eu, om politic ma duc sa aduc bani clubului sportiv, ar insemna sa dau nastere unor discutii.

Este nevoie de o strategie de viitor, pentru a ajunge la performante. Preşedintele CD avea obligatia sa vina la fiecare 3 luni sa ne dea un raport. Eu nu am vazut niciodata un asemenea raport. Acolo totul este o necunoscuta. Nu s-a pus probleme de cea mai mica suspiciune ca acolo s-a intamplat ceva. Sportul trebuie depolitizat. E nevoie de profesionisti, la locul potrivit.

Cine va decide cine e omul potrivit? Acesti oameni sunt desemnati prin vot de fiecare comisie in parte. Daca aceasta comisie considera ca nu e omul potrivit, va fi desemnat un consilier.  


Livia: Folosirea sintagmei depolitizare...suparata.... orice hotarare privind clubul sportiv e politica. 

Noi nu avem angajati antrenori la clubul sportiv....


Rat: Nu e vorba de o scoatere a clubului de sub tutela CL. Doar faptul ca noi consilierii nu vom mai fi in CD, care oricum cere votul CL. Sunt 7 antrenori platiti de clubul sportiv.  Contracte individuale, azi sunt, maine s-ar putea sa nu mai fie


Viceprimar: raportul preşedintelui Clubului există la...preşedintele clubului. 

 CD este...organ de conducere şi control ..Persoane ale cărora unică pregătire este sportul, care probabil nu au nici studii superioare. Ce pregătire îi califică să aibă aceste atributii. Daca noi bagam in CD 2 antrenori, nu se creaza conflict de interese, nu se creaza discordie? Proiecte de hotarâre pe genunchi

Briciu: Înţeleg că nu vă place termenul depolitizare. Vă reamintesc că un consilier local nu este un fel de guru, este pus acolo să supoervizeze lucruri. Oamenii fac lucruri, nu politicienii. Au susţinut toate scandalurile de la Clubul Sportiv. L-aţi încurajat pe actualul director în a se îndrepta cu ură împotriva cluburilor private din Câmpina. Şi eu fac parte din acel CD. Nu are niciun fel de relevanţă acolo. Întâlnirile sunt din ce în ce mai rare, nu există decizii, au scumpit tarifele şi cam atât. CD i-au jucat pe sârmă acelui director, care a vrut să majoreze tarifele. Şi până la urmă, orice se decide acolo se loveşte de primar. Nu e niciun fel de comitet director, e un simulacru.

Alin: Aţi propus ca din partea executivului să nu mai fie niciun reprezentant. Înainte să vă spun dacă mă deranjează sau nu, vreau să vă întreb dacă vizaţi deciziile în CD în ceea ce priveşte măriri de taxe, angajări, etc, sau vreţi performanţă. Dacă doriţi performanţă, nu mă deranjează ca aţi scos de acolo oamenii primarului. Deciziile le luaţi tot dvs. Oricând în calitate de consilieri locali. Daca doriţi perfromanţă este bine. Nu e nicio problemă 

Raţ: Vreau un CD care să stabilească strategii, care să decidă ce se întâmplă cu sportul din Câmpina. 





 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro