Miercuri, 24 aprilie 2024 - 2:52:26
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Victorita Duţu, brand de tară, prezent la Londra!


16 august 2014

“Da, Brand de tară! Români cu care ne mandrim si fara multe vorbe , prin poezie, culoare si suflet curat vorbeste lumii despre noi si România noastră!" , spune Ileana Ghika, presedinte Oxigenevents, prezentă la vernisaj.

Intr-o atmosfera perfecta, in care totul este in mare viteza, pentru ca succesului ii place viteza, se afla in derulare, la Londra, expozitia de grup la  Brick Lane Gallery, situate in zona unu a metropolei. Cei care au expus sunt pictori londonezi dar si artisti plastici din Ungaria, Spania, Italia si  România, reprezentata de Victoria Duţu, cu tablourile sale in nuanţe albastre. Sunt expuse un numar de opt lucrari, dintre care patru au fost expuse anul acesta si in Franta. 

A fost un lucru extraordinar, ca la vernisaj, pe langa Veronica Duţu-sora artistei si Valentin Radulescu-elev in clasa a-X-a la “Tudor Vianu” Bucuresti, au mai fost prezente si doua doamne din România venite special  la Londra,  pentru acest eveniment. Este vorba de Ileana Ghika, presedintele Oxigenevents,  si fiica acesteia, Oana Cristina Ilea.

A fost un eveniment  placut, incurajator, interesant si mai ales inedit, prin faptul ca expozitia a fost organizata in aer liber. Multi tineri londonezi iubitori de arta s-au adunat sa priveasca atat de multe forme de exprimare artistica si sa participe la aceasta explozie de lumina, culoare si idee in operele de arta de pe simeze.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 24 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro