Marţi, 25 februarie 2020 - 6:46:40
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Un nou protest: În centrul Chişinăului sunt aşteptaţi un număr record de oameni


4 octombrie 2015

Oameni din toate colţurile republicii sunt aşteptaţi în Piaţa Marii Adunări Naţionale din Chişinău, unde urmează să aibă loc o nouă manifestaţie amplă de protest. Organizatorii spun că duminică sunt aşteptaţi un număr record de cetăţeni care-şi vor ţara înapoi.

Preşedintele Consiliului Marii Adunări Naţionale (CMAN), Andrei Năstase, a declarat că duminică se aşteaptă un număr record de oameni.

„Semnale din teritoriu vorbesc despre faptul că oamenii se mobilizează, sunt create grupuri de rude, de prieteni şi de vecini. Se aşteaptă un număr record de oameni”, a spus Năstase.

În context, acesta a spus că speră că mâine va avea loc şedinţa comună a Parlamentului, Guvernului şi Preşedinţii, aşa cum a solicitat CMAN, „în vederea demiterii persoanelor vizate în proclamaţia protestului din 6 septembrie”.

Vicepreşedintele Consiliului Marii Adunări Naţionale, Valentin Dolganiuc, a făcut apel către jurnalişti din Republica Moldova, îndemnându-i să reflecte corect evenimentele din ţară.

„Unul dintre instrumentele forte de luptă este mass-media. Am făcut o adresare către jurnalişti ca să decidă comportamentul pornind de la deontologia jurnalismului sau făcând apel la propria conştiinţă”, a spus Dolganiuc.

De asemenea, Dinu Plângău, membrul Platformei Civice „Demnitate şi Adevăr”, a îndemnat toţi tinerii să vină mâine în centru capitalei pentru a protesta faţă de actuala guvernare.

Cu un mesaj similar au venit şi veteranii războiului din Afganistan şi veteranii Marinei Militare. Aceştia au îndemnat oamenii din toată ţara să fie uniţi şi să vină pe 4 octombrie în PMAN.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating
(283 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Servicii medicale de calitate la standarde europene
Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebookservicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie

ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 22 februarie 2020
Autentificare
stiriactuale.ro