Sâmbătă, 24 iulie 2021 - 11:23:08
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Tinerii Moldovei îl propun pe Dacian Cioloş premier al Guvernului de la Chişinău


16 noiembrie 2015

O nouă acţiune inedită a avut loc la Chişinău pentru un guvern comun pe ambele maluri ale Prutului. Tinerii Moldovei s-au deplasat vineri seară în marş de la monumentul lui Ştefan cel Mare la reşedinţa de stat a preşedintelui Nicolae Timofti, unde au aprins făclii şi i-au prezentat acestuia premierul îndelung căutat.

Viitorul nostru este alături de România. Un guvern comun este soluţia pentru ieşirea din criza actuală şi pentru recuperarea demnităţii noastre naţionale”, a declarat Vitalie Prisăcaru, reprezentant al Mişcării Civice Tinerii Moldovei.

Tinerii Moldovei sunt aici pentru a-l scoate pe preşedintele Timofti din bezna în care a ajuns şi a arăta adevărata faţă a schimbării. Soluţia pentru a depăşi criza actuală este un guvern şi un premier comun. Cerem preşedintelui să îl desemneze pe Dacian Cioloşprim-ministru şi în Republica Moldova”, a explicat Anatol Ursu, preşedintele Mişcării Civice Tinerii Moldovei.

Duminica trecută, tot la Chişinău, la iniţiativa Blocului Unităţii Naţionale şi a Consiliului Unirii, a avut loc un marş pentru resetarea României şi a Republicii Moldova, în contextul în care cele două state erau fără guvern. La Bucureşti, între timp, a fost desemnat premier. Este vorba despre Dacian Cioloş, fost comisar european în domeniul agriculturii. Cioloş îşi va prezenta lista noului cabinet duminică. La Chişinău, negocierile pentru formarea unui nou guvern sunt în toi, însă deocamdată nu s-a vehiculat ca nume de prim-ministru decât cel al liderului PPEM, Iurie Leancă.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(38 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:


Clinica Roua

Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 24 iulie 2021
Autentificare
stiriactuale.ro