Luni, 14 iunie 2021 - 7:59:40
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Liber pentru basarabeni: Vacanţa de iarnă fără viză în 23 de state


29 decembrie 2013

Potrivit site-ului viza.md, 10 ţări din fosta Uniune Sovietică nu solicită vize cetăţenilor Republicii Moldova: Azerbaidjan, Belarus, Armenia, Georgia, Kazahstan, Kîrgîzstan, Ucraina, Rusia, Tadjikistan şi Uzbekistan. Intrarea pe teritoriul tuturor acestor ţări se face în baza paşaportului.

Totodată, nu sunt necesare vize pentru Andorra, Bahamas, Barbados, Haiti, Malaezia, Niue, Insulele Cook, Samoa, Saint Vincent şi Grenadine, Seychelles, Fiji, Ecuador. Pentru intrarea în Vatican şi San Marino este nevoie de viză italiană (Schengen). Viza nu este necesară pentru Costa Rica pentru cetăţenii care au în paşaport o viză valabilă pentru Statele Unite, Canada sau ţările membre ale Uniunii Europene.

 Cei care au o viză valabilă pentru SUA pot călători pe teritoriul Mexicului fără viză. Iar în cazul în care deţin o viză Schengen nu au nevoie de viză pentru Bulgaria, Croaţia şi România (pentru România este valabil de la 01.02.2014).

În alte 25 de state, cetăţenii Republicii Moldova pot obţine viza, la frontieră, în: Timorul de Est, Egipt, Iran, Cambodgia, Kenya, Laos, Liban, Madagascar, Mauritius, Macao, Maldive, Mozambic, Nepal, Palau, Rwanda, Sfînta Lucia, Uniunea Comore, Tanzania, Togo, Turcia, Tuvalu, Uganda, Statele Federative ale Microneziei, Sri Lanka, Jamaica.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating  rating
(348 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:


Clinica Roua

Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 11 iunie 2021
Autentificare
stiriactuale.ro