Vineri, 26 aprilie 2024 - 11:33:31
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Revedere între primarii din Podenii Noi şi Satul Nou


28 august 2013

După ce s-au înfrăţit în urmă cu trei luni, primarii comunelor Podenii Noi şi Satul Nou s-au revăzut în comuna din Republica Moldova.

Aflat în delegaţia care participă la ExpoPrahova de la Cimişlia, Mihai Alionte, primarul comunei Podenii Noi, a profitat de ocazie şi a mers la Satul Nou pentru a afla ce mai fac fraţii moldoveni.
Alionte s-a întâlnit cu primăriţa Natalia Chistol şi au discutat despre problemele administrative ale celor două localităţi. Au schimbat impresii despre modul în care se gestionează bugetul local şi despre cum se realizează investiţiile. Primarul de la Podenii Noi le-a adus şi cadouri celor din Satul Nou. Alionte a fost însoţit de senatorul Radu Oprea şi de consilierul judeţean Rareş Enescu, care au dorit să afle mai multe despre viaţa din comuna din Republica Moldova.
Primarul Alionate a lansat invita'ia ca 30 de copii din Satul Nou sp vină la Podenii Noi pentru a vedea cum este viaţa în Români.

Reamintim că cele două localităţi s-au înfrăţit în luna mai a acestui an, iar de atunci primarii din cele două localităţi se sfătuiesc cu privire la investiţiile pe care doresc să le realizeze.

Satul Nou este o localitate din raionul Cimişlia situată în partea de sud-est al raionului, la 60 de kilometri de Chişinău, cu o populaţie de 2.200 de locuitori. Şi ceea ce este mai important-premierul Iurie Leancă este născut la Satul Nou.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro