Joi, 23 noiembrie 2017 - 4:49:34
EUR
EURO = 4.6551 RON
Moneda euro a crescut
USD
USD = 3.965 RON
Dolarul american a scazut
rss
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Start în proiectul “Servicii integrate de export, pentru IMM-urile din România


29 octombrie 2017

In aceasta săptămână s-a dat startul selecţiei firmelor participante la un program complet de instruire şi promovare pentru a deveni competitive pe pieţele internaţionale. Selecţia celor 80 de firme participante se va încheia pe data de 10 noiembrie.

Vor fi selectate firme care au capacitate de producţie şi competenţa managerială pentru a exporta produse cu valoare adăugată ridicată. Se pot înscrie în program firmele care nu au mai exportat până acum, dar şi cele care au exportat pe o singură piaţă, către un singur distribuitor sau alte firme care prin aplicaţia completată dovedesc că au potenţial de export.

Astfel, vânzarea unor produse cu valoare adăugată mare printr-un grad ridicat de procesare şi inovare, care au fost îmbunătăţite de-a lungul timpului,va fi punctată în procesul de departajare. De asemenea, dotarea firmei cu echipamente tehnologice şi capacitatea de a creşte sau îmbunătăţi produsul pentru a corespunde noilor pieţe pot aduce puncte participanţilor. Alte criterii determinante sunt existenţa cererii pe pieţele internaţionale pentru produsul comercializat şi bonitatea financiară a firmei. În plus, este necesar ca firma să dispună de o echipă de management flexibilă, capabilă să se adapteze pentru a avea succes la export.

Firmele selectate vor intra într-un program susţinut de instruire, desfăşurat pe parcursul unui an. Pregătirea va aborda următoarele teme: strategia de export,analiza pieţelor internaţionale cu potenţial, crearea unor produse inovatoare şi dezvoltarea tehnologică,ambalare şi etichetare, branding şi promovare, legislaţie fiscală, certificare şi standarde de calitate, canalele de distribuţie. Cursurile vor fi susţinute de către o echipă de specialişti români şi străini.

În paralel, firmele vor fi susţinute de către echipa de specialişti a Centrelor de Afaceri pentru Export din Ploieşti şi Bacău, create în cadrul Camerelor de Comerţ şi Industrie, în prima etapă a acestui program, prin servicii de coaching şi mentoring.

La finalul etapei de instruire, firmele participante vor avea un plan de afaceri pentru export şi pot participa gratuit la o serie de expoziţii internaţionale şi sesiuni de matchmaking.

Pentru a aplica în cadrul acestui program, firmele interesante trebuie să completeze formularul de aplicaţie disponibil on-line la adresa www.caebc.ro/aplicatie sau www.caeploiesti.ro/aplicatiepână la data de 10 noiembrie.

În urma procedurii de achiziţie publică  organizată de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, acest proiect este realizat de asocierea Gama Proconsult – Camera de Comerţ şi Industrie Prahova – Inpulse Partners – TDP Partners.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să ne transmiteţi un e-mail la adresa marian.dobrila@tdppartners.rosau să ne contactaţi telefonic la numărul 0727.10.20.30, Marian Dobrilă.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating  rating  rating
(426 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Consultatii medicale de calitate

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateAti fost victima unui accident de circulatie? Noi va ajutam sa obtineti banii cuveniti din asigurarea RCA

Din aceeaşi categorie:


loading...Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


Clinica medicala Elit Medical din Ploiesti

Stomatologie Pediatrica - Clinica Stomatologica Copii

Cristi Cimpeanu foto

Scoala de Arte Frumoase PloiestiHoroscopul zilei

BERBEC TAUR
berbec Astazi ar fi bine sa nu semnati documente oficiale si sa nu luati decizii importante la locul de munca sau in afaceri. Cei din jur ar putea sa nu fie de acord cu toate ideile dumneavoastra. Nu va lasati demoralizat si nu renuntati la planurile de schimbare! Ar fi bine sa acordati mai multa atentie activitatilor casnice. In plan sentimental totul ar trebui sa mearga bine. Partenerul de viata va ajuta sa depasiti mai usor dificultatile cu care va confruntati. taur Inainte de amiaza este posibil sa aveti parte de cateva momente tensionate din cauza controverselor cu un coleg sau cu un partener de afaceri. Aveti sanse sa lamuriti totul destul de usor, daca va pastrati calmul. Ar fi bine sa petreceti seara in familie.
GEMENI RAC
gemeni Este posibil sa fiti dezamagit din cauza anularii unei calatorii in interes profesional. Se pare ca este vorba doar despre o amanare, asa ca nu este cazul sa va indispuneti. Este o zi buna pentru a va ocupa de rezolvarea problemelor financiare ale familiei. Relatiile cu partenerul de viata parcurg o perioada favorabila. rac Este posibil sa apara neintelegeri in relatia cu un coleg de munca ori cu un partener de afaceri. Daca discutati calm si dati dovada de diplomatie, puteti sa ajungeti la o solutie de compromis. Pentru a depasi momentele tensionate de azi este nevoie sa va inarmati cu rabdare. Este recomandat sa vitati discutiile in contradictoriu cu membrii familiei.
LEU FECIOARĂ
leu Partenerul de viata v-ar putea reprosa ca nu acordati suficienta atentie problemelor familiei. Puteti sa detensionati destul de usor atmosfera, dand dovada de tact si intelegere. In a doua parte a zilei este posibil sa constatati ca o afacere la care munciti de mult timp incepe sa dea rezultate. fecioara Este posibil ca persoana iubita sa va inteleaga gresit dorinta de a avea mai multa libertate de miscare. Pentru a evita o cearta, ar fi bine sa lamuriti neintelegerea fara sa va iesiti din fire. Chiar daca sunteti tentat sa petreceti seara impreuna cu prietenii, sfatul eastrolog.ro este sa dedicati familiei timpul liber de azi. Incercati sa pastrati echilibrul in relatiile cu cei dragi!
BALANŢĂ SCORPION
balanta Este o zi buna pentru a face planuri pe termen lung in activitatea profesionala sau in afaceri. Aveti sanse sa gasiti solutii bune pentru a va imbunatati situatia financiara. In a doua parte a zilei s-ar putea sa fiti tentat sa petreceti mai mult timp cu prietenii, ceea ce risca sa provoace discutii aprinse in familie. Astazi este important sa fiti mai atent cu partenerul de viata. scorpion Daca va temperati spiritul critic, astazi puteti avea reusite frumoase in plan profesional. Pentru a pastra armonia in relatiile cu prietenii si cu partenerul de viata, va trebui sa va pastrati calmul si sa fiti cat mai diplomat. Seara este posibil sa va viziteze o ruda mai in varsta care va ofera un cadou surprinzator dar foarte util.
SĂGETĂTOR CAPRICORN
sagetator Aveti tendinta de a fi cam impulsiv si riscati sa ii jigniti pe cei din jur. Va sfatuim sa va pastrati calmul, pentru ca riscati sa va alegeti cu probleme de sanatate. In a doua parte a zilei este posibil sa incasati o suma de bani dintr-o activitate extraprofesionala. Va recomandam sa va sfatuiti cu familia inainte de a decide cum veti cheltui acesti bani, altfel riscati sa se ajunga la cearta. S-ar putea sa fie necesare anumite investitii in locuinta capricorn Azi este posibil sa nu fiti in apele dumneavoastra si sa intampinati dificultati in relatiile cu cei din jur. Este recomandabil sa fiti cat mai prudent in afirmatiile pe care le faceti. Ar fi bine sa nu va implicati in mai multe activitati in acelasi timp, pentru ca exista riscul sa nu duceti niciuna la bun sfarsit. In a doua parte a zilei aveti sanse sa va regasiti buna dispozitie si sa va simtiti bine in mijlocul familiei.
VĂRSĂTOR PEŞTI
varsator In prima parte a zilei este posibil sa obtineti beneficii financiare cu prilejul unei calatorii. S-ar putea sa faceti cunostinta cu o persoana mai in varsta care va propune sa participati intr-o afacere. Eastrolog.ro va sfatuieste sa va bazati pe intuitie si sa nu va grabiti sa dati un raspuns. Cel mai bine ar fi sa va consultati cu partenerul de viata. pesti S-ar putea sa fiti nevoit sa amanati plecarea intr-o calatorie in interes profesional, din cauza unor neintelegeri cu colegii de munca sau cu partenerii de afaceri. Totul se poate lamuri destul de usor, cu conditia sa le explicati calm situatia. In plan sentimental se pare ca parcurgeti o perioada favorabila si relatiile cu partenerul de viata ar trebui sa decurga foarte bine
Sursa: www.eastrolog.roISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 23 noiembrie 2017
Autentificare
stiriactuale.ro