Vineri, 26 aprilie 2024 - 6:29:46
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Volosevici critică administraţia locală ploieşteană


8 martie 2016

Senatorul Andrei Volosevici, candidatul PNL pentru Primăria Ploieşti, critică modul în care se desfăşoară lucrurile în administraţia locală. Volosevici consideră că  lucrările importante de la nivelul oraşului merg, în continuare, prost.

“Deşi la începutul acestui an au fost votaţi noii viceprimari PSD-ALDE ai Ploieştiului, în condiţiile asumării unor măsuri la nivel administrativ, absolut obligatorii având în vedere dezastrul cu care se confruntă oraşul nostru, privesc uluit cum:

- Premisele implementarii celor 11 proiecte întârziate la Ploieşti sunt foarte îndepărtate, dar nimeni nu considera ca asta ar fi o problemă ;

- O parte din managerii proiectelor nefinalizate din fonduri europene se plimba în străinătate pe bani publici, ca şi cum se consideră că ar trebui premiaţi pentru ca au îndatorat oraşul cu aproximativ 15 milioane de euro;

- Directorii societăţilor subordonate Consiliului Local stau liniştiţi şi "nederanjati" de executivul ploieştean, deşi rapoartele Curţii de Conturi şi ale Consiliului Local arată negru pe alb modul cel puţin defectuos în care si-au exercitat funcţiile în aceşti patru ani.

Ce face în timpul acesta conducerea PSD-ALDE a Primăriei Ploieşti???  Îi acoperă, că doar vine acum campania electorală...”, a scris Andrei Volosevici pe pagina sa de Facebook.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro