Vineri, 26 aprilie 2024 - 9:53:14
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Jeremy Bokila, în lotul pentru Belek


4 februarie 2013

Atacantul Jeremy Bokila va reintra în programul de pregătire al echipei noastre, odată cu startul cantonamentului de la Belek. Astfel, „telenovela Bokila” se încheie aici, jucătorul înţelegând faptul că, în ciuda intereselor impresarilor, cei care se fac principalii vinovaţi de situaţia anormală creată în această iarnă, trebuie să-şi respecte contractul ferm pe care îl are cu FC Petrolul Ploieşti.

 „Îmi cer scuze coechipierilor, antrenorilor şi suporterilor echipei noastre. Ştiu că nu este normal ceea ce s-a întâmplat, dar a fost o neînţelegere la mijloc. Vreau să joc în continuare la FC Petrolul şi sper să înscriu cât mai multe goluri pentru echipa noastră, să o ajut să-şi îndeplinească obiectivele”, a spus Bokila.

„Mă bucur că am reuşit să îl fac pe Jeremy să înţeleagă faptul că a fost folosit de impresarii săi. Jucatorul m-a asigurat că nu a dorit niciun moment sa se transfere la Steaua. Totul a fost  regizat de agenţii lui, Tony Finnigan şi Richard Trafford, reprezentând firma Kentaro. Pentru clubul nostru, cei doi sunt persona non-grata şi iese din discuţie orice viitoare colaborare”, a precizat Marius Nicolae, managerul sportiv al FC Petrolul Ploieşti.

„Nu putea să existe alt final al acestui mult mediatizat caz Bokila, în condiţiile în care FC Petrolul şi-a îndeplinit toate condiţiile contractuale faţă de jucator. Pentru faptul că a lipsit nejustificat de la pregătiri, Jeremy Bokila se va supune sancţiunilor prevăzute în Regulamentul de Ordine Interioară al FC Petrolul Ploieşti. Acum are mult de recuperat si va trebui sa munceasca la antrenamente de doua ori mai mult decat colegii lui ca să recâştige un loc în echipa şi, totodată, respectul fanilor", a adăugat oficialul „galben-albaştrilor”.

 

Sursa: http://www.fcpetrolul.ro/

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro