Joi, 29 iulie 2021 - 12:56:44
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

George Simion are întâlniri cu conducerile partidelor parlamentare; unioniştii aşteaptă în Piaţa Universităţii rezultatele


23 octombrie 2016

Liderul Platformei Unioniste ”Acţiunea 2012”, George Simion are programate întâlniri cu reprezentanţi ai partidelor parlamentare, la ora transmiterii acestei ştiri Simion discutând cu preşedintele PMP, Traian Băsescu, urmând ca de la ora 13 să se întâlnească cu unul dintre copreşedinţii ALDE, Daniel Constantin.

George Simion discută cu delegaţia PMP, alcătuită din Traian Băsescu, Eugen Tomac şi Dorel Onaca. La ora 13, liderul Platformei Unioniste ”Acţiunea 2012” va fi primit de către Daniel Constantin.

La sediul central al PSD, unioniştii vor fi primiţi la ora 14, de către senatorul Ecaterina Andronescu. Ultimele două întâlniri, sunt programte cu USR şi PRU de la ora 17, respectiv 18.

La ora 10, George Simion a mers şi la sediul central al PNL, din Aleea Modrogan, însă liderii liberali nu erau prezenţi în sediu. PNL încă nu a anunţat o poziţie oficială privind negocierile cu unioniştii.

În aşteptarea rezultatului discuţiilor, unioniştii au reluat de dimineaţă manifestaţia prin care vor să-i determine pe politicienii români să-şi asume unirea Moldovei cu România ca proiect de ţară. Duminică dimineaţă, George Simion le-a cerut bucureştenilor să se alăture celor circa 100 de basarabeni care şi-au petrecut noaptea în corturile amplasate în Piaţa Universităţii şi a anunţat o nouă manifestaţie pentru ora 16.00.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating  rating  rating
(774 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:


Clinica Roua

Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 24 iulie 2021
Autentificare
stiriactuale.ro