Vineri, 26 aprilie 2024 - 2:47:33
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Sedinta CJ Prahova- mult zgomot pentru acelasi rezultat


27 martie 2013

Aleşii judeţeni au aprobat  bugetul propriu al Consiliului Judeţean, cu votul celor din USL, în timp ce pedeliştii au avut tot felul de critici, plecate in principal de la modul in care Puterea a impartit fondurile pentru localitati. Mai mult, consilierii judeteni PP-DD au preferat sa se abtina, fara a explica aceasta strategie, fapt care a le-a atras ironiile lui Mircea Cosma, presedintele CJ Prahova.

Cu numai 16 puncte pe ordinea de zi, intalnirea consilierilor judeteni a durat peste o ora si jumatate si asta doar din dorinta democrat-liberalilor, care scapati de stresul alegerii unui nou lider national au dorit sa ii demonstreze lui Mircea Cosma ca stiu a fie un veritabil partid de Opozitie. Degeaba, am spune noi, deoarece voturile USL plus cel al lui independentului Auras Dragomir ii asigura lui Cosma controlul total asupra oricarui proiect de hotarare.

Oricum democrat liberalii au fost destul de vocali solicitand explicatii asupra oricarui proiect de hotarare. Cel mai amuzant moment a fost cel in care Danut Cornea (PDL) a cerut explicatii asupra salariilor de la Parcul Industrial Plopeni motivand ca i se pare destul de mare cuantumul de 4.000 de lei pentru un angajat. A aflat ca salariile nu au mai fost modificate din anul 2006, an in care Cornea detinea functia de director al institutiei pe care tocmai incerca sa o critice.

Pentru anul 2013 veniturile proprii estimate pentru CJ Prahova sunt de 118.315.000 lei.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro