Vineri, 26 aprilie 2024 - 3:22:47
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Au vrut să fure cadavrul lui Michael Jackson


3 martie 2013

O publicaţie de scandal din SUA a dezvăluit recent că un complot de a fura cadavrul cântăreţului Michael Jackson a fost dejucat de FBI. Se pare că cinci bărbaţi de origine est-europeană voiau să profaneze mormântul şi apoi să ceară răscumpărare.

Deşi sub pază strictă, mausoleul Holy Terrace din cimitirul Forrest Lawn (Los Angeles), unde a fost înmormântat Michael Jackson, a fost ţinta hoţilor. Conform unui raport al FBI, citat de o publicaţie de scandal din SUA, cinci bărbaţi originari din estul Europei ar fi avut de gând să profaneze cripta megastarului şi să fure sicriul placat cu aur cu tot cu cadavru.

Apoi, hoţii urmau să ceară răscumpărare nu mai puţin de două milioane de dolari de la familia Jackson. Cei cinci infractori au fost luaţi la ochi de agenţii de pază din cimitir după ce şi-au făcut apariţia prea des la mausoleul starului decedat în 2009, la vârsta de 50 de ani, în urma unei supradoze de anestezice. Ei se amestecau printre sutele de fani care vizitează zilnic Forrest Lawn, doar că, nu de puţine ori, au fost prinşi într-un perimetru securizat, testând practic vigilenţa paznicilor.

Sursa foto: www.dailymail.co.uk


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro