Vineri, 26 aprilie 2024 - 5:06:55
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


O campanie de pe Facebook a reuşit să schimbe industria jucăriilor


19 mai 2015

După o amplă campanie în care s-a cerut ca păpuşile care apar pe piaţă să fe cât mai diverse şi să mulţumească nevoile tuturor fetiţelor, o companie producătoare de păpuşi vine cu o surpriză pentru părinţi şi copii.

Un producător britanic de jucării vine cu o linie specială de păpuşi cu handicap, după ce s-a militat pe reţelele de socializare să apară şi astfel de jucării. Mai mulţi părinţi le-au creat acasă fetiţelor păpuşi care să semene cu ele. Păpuşile cu defecte fizice, cu semne din naştere sau cu aparate auditive sunt foarte apreciate de către copiii care au asemenea dizabilităţi şi care nu puteau să se joace până acum decât cu păpuşi clasice.Makies a sprijinit campania prin utilizarea impimantelor 3D pentru a crea o serie de păpuşi speciale, fiecare cu dizabilitatea sa proprie.

O asemenea păpuşă costă 69 de lire sterline şi poate fi personalizată. Cei care îşi doresc o astfel de păpuşă, pot alege accesoriile pe care jucăria să le poarte, dar şi culoarea părului şi a pielii. Nici o păpuşă nu seamănă cu alta. Păpuşile sunt expuse pe siteul mymakie.com.

Compania Makies încurajează prin acţiunea sa ca şi celelalte companii producătoare de jucării să îi urmeze exemplul.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro