Vineri, 26 aprilie 2024 - 5:26:08
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Află totul despre funeraliile lui Whitney Houston


15 februarie 2012

whitney_houston_001Funeraliile lui Whitney Houston vor avea loc sâmbătă la prânz, la biserica baptistă din Newark, statul american New Jersey, unde vedeta a cântat în copilărie, informează Associated Press.

După cum a anunţat proprietarul casei funerare Whigham din Newark, serviciul va fi organizat la biserica baptistă New Hope din oraş.

Whitney Houston s-a născut în Newark şi în copilărie a început să cânte în corul bisericii New Hope, unde mama ei, cântăreaţa de gospel Cissy Houston, a condus programul muzical timp de mulţi ani. Verişoara sa Dionne Warwick a cântat şi ea în acest cor.

Luni, admiratori ai cântăreţei au depus în memoria ei flori, lumânări şi baloane lângă gardul de fier care înconjoară biserica din cărămidă.

Ceremonia de rămas-bun organizată pentru diva muzicii pop se aşteaptă a fi una impresionantă, presa străină comparând-o chiar cu cea a megastarului Michael Jackson. Funeraliile lui Whitney Houston vor avea loc, vineri, în arena complexului sportiv Prudential Center din Newark, care are o capacitate de aproape 20.000 de locuri. „Ca şi cariera ei, ceremonia de înmormântare ar putea fi una senzaţională", comentează editorii abcnews.com. O sursă apropiată familiei, care a fost întrebată dacă înmormântarea va fi la fel de grandioasă ca şi cea a lui Michael Jackson, a declarat că „va fi ceva măreţ".

Trupul neînsufleţit al lui Whitney Houston a ajuns ieri de la Los Angeles la Newark cu un avion privat, fiind apoi escortat de către poliţie la Whigham Funeral Home, firma care se va ocupa de înmormântare.

Whitney Houston, în vârstă de 48 de ani, a murit în noaptea de sâmbătă spre duminică într-o cameră din hotelul Beverly Hilton din Beverly Hills, decesul său fiind constatat de medicii de la ambulanţă care au sosit la un apel de urgenţă Informaţii oficiale cu privire la cauza decesului său nu au fost încă raportate.

După cum au relatat anterior rude ale vedetei, prima care a descoperit-o pe Whitney Houston în cada din baie a fost mătuşa ei Mary Jones. Aceasta îi pregătise rochia de seară şi o aştepta să iasă din baie.Văzând că Whitney întârzie să apară, ea a decis să vadă ce se întâmplă. Tocmai Mary Jones a fost cea care a scos-o pe cântăreaţă din cadă şi a încercat să-i acorde primul ajutor.

Cu referire la o sursă judiciară şi membri ai familiei vedetei, portalul internet TMZ scria luni că faimoasa cântăreaţă a murit înainte ca trupul ei să se scufunde în cada de baie. Medicii legişti au constatat, la autopsie, că apa din plămâni era în cantitate insuficientă pentru a-i provoca decesul. Rudele ei înclină să creadă că vedeta a murit în urma îngurgitării mai multor antidepresive, între care şi medicamentul psihotrop 'Xanax' după ce consumase alcool.

Houston a intrat în Cartea Recordurilor ca cea mai premiată cântăreaţă din toate timpurile. Pe durata carierei sale artistice, care a început la vârsta de 11 ani în corul de juniori la biserica baptistă New Hope din Newark, Houston a fost răsplătită cu şase premii Grammy, cu 15 premii Billboard Music Awards, cu 21 de premii American Music Awards, două premii Emmy şi numeroase alte distincţii din industria muzicală.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro