Marţi, 19 martie 2024 - 8:12:16
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Sinaia: Campanie electorală cu ameninţări împotriva criticilor primarului în funcţie


31 mai 2016

Deşi pare un orăşel mic şi liniştit de munte, Sinaia adăposteşte orgolii nemăsurate. Disperaţi că liberalul Vlad Oprea ar putea pierde alegerile locale din 5 iunie, susţinătorii edilului suspendat din funcţie de DNA au trecut la faza pe "ameninţări".

Cei care postează comentarii sau distribuie materiale contra lui Vlad Oprea au parte de ameninţări privind afacerile şi chiar familia, semn că susţinătorii primarului de la Sinaia nu prea înţeleg că într-o campanie nu toată lumea este obligată să te placă sau să te laude.

Conform surselor noastre, Vlad Oprea este acuzat de tot mai mulţi sinăieni de faptul că după 12 ani de mandat a organizat în jurul său un grup de interese care încearcă să acapareze toate afacerile din oraş, pe principiul "cine nu e cu noi, e împotriva noastră". Oamenii se plâng de faptul că s-au trezit cu numeroase controale de la instituţiile Primăriei atunci când au refuzat să ofere vreo facilitate.

Situaţia de la  Sinaia este revoltătoare şi nu înţelegem de ce simpatizanţii lui Vlad Oprea nu acceptă şi criticile. Nu de alta, dar ...nimeni nu poate fi perfect şi ...orice om este supus greşelii.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro